marcusgreen
Użytkownik
Dogrywka w Hiszpanii, ale nie ma możliwości, żeby nie weszło
Swoją drogą Andorra odrobiła 19 punktów z 3. kwarty
Dogrywka w Hiszpanii, ale nie ma możliwości, żeby nie weszło
co za bzdury piszesz. Francja strzeliła tak bramkę z Szwajcarią, USA również - bodajże z Włochami. to tylko z tych meczów, które oglądałem.W StSie jest zdarzenie czy drużyna grająca w osłabieniu zdobędzie gola. Chodzi oczywiście o mś w hokeju, kurs na NIE to 1,10 wczoraj było 1,15 na każde spotkanie a przed wczoraj nawet 1,3 i to są pewniaki bo jeszcze się nie zdarzyło żeby któraś drużyna zdobyła tak gola
w Dogrywce 2 w dupe.MoraBanc Andorra - Real Madryt 1 2.60 Uni
Dobrą masz wiedzę. Jednak gdy ktoś gra grubo to szuka pewniejszych value a nie kursów 3 z kosmosów. Zresztą niebawem zobaczycie ????Z tego co wiem to value jest w kursie, a nie w stawce
wrrrrrcagliari - empoli over 1,5
palermo - genua over 1,5
torino - napoli over 5 korka ht azjan
ako 2.98
Jak dla mnie to value bylo w kursie ze Nadal wygra caly turniej w Madrycie ???? wyjechałem w to grubo i mam nadzieje ze za 30min będę mógł księgowość ten zakład ???? nastepnie udam sie po cały karton lodow "kaktus" bo bardzo je lubie a i pogoda dopisuje hahaha ????Dobrą masz wiedzę. Jednak gdy ktoś gra grubo to szuka pewniejszych value a nie kursów 3 z kosmosów. Zresztą niebawem zobaczycie ????
:spokodfhgfh:Jak dla mnie to value bylo w kursie ze Nadal wygra caly turniej w Madrycie ???? wyjechałem w to grubo i mam nadzieje ze za 30min będę mógł księgowość ten zakład ???? nastepnie udam sie po cały karton lodow "katus" bo bardzo je lubie a i pogoda dopisuje hahaha ????
Nie wiem czy wiesz, ale jedzenie lodów jest najzdrowsze zimą. Gratki za kurs, super, ze weszlo Ci. Zdrówka życzę ????Jak dla mnie to value bylo w kursie ze Nadal wygra caly turniej w Madrycie ???? wyjechałem w to grubo i mam nadzieje ze za 30min będę mógł księgowość ten zakład ???? nastepnie udam sie po cały karton lodow "katus" bo bardzo je lubie a i pogoda dopisuje hahaha ????
Dzięki mistrzu ???? i Tobie zdrowia życzę, bo to w życiu najważniejszeNie wiem czy wiesz, ale jedzenie lodów jest najzdrowsze zimą. Gratki za kurs, super, ze weszlo Ci. Zdrówka życzę ????
Te strzały na jakim buku?Barcelona 1 połowa + Juve x2 @2.17
edyta: i jeszcze to: Dania - Szwecja poniżej 60,5 strzałów @1.80
Finlandia - Szwajcaria poniżej 60.5 strzałów @1.80