Może się skończyć w każdą stronę i trzymam kciuki jednak po tym co zobaczyłem w osttanim meczu ten run 16 pkt to dyskwalifikuje ich na całe życie ????Anwil to jednak dno, pogralem,ale pewnie wtopa.
Panie, w NBA nie ma pewniaków. :] Granie takiego kursu to śmiech...Milano+GSW dubel morderca za dużą stawkę ????
Wiem doskonale ale nie w tym meczu ????Panie, w NBA nie ma pewniaków. :] Granie takiego kursu to śmiech...
Zawsze tak się mowi, gdy się gra taki kurs. Ale od czasu do czasu zdziwko... :]:]:]Wiem doskonale ale nie w tym meczu ????
Tak jak Rafa? ???? overek gemowy mniam mniam, ale do rzeczy, ja wale na Popovicha taki kurs mmmmniamMilano+GSW dubel morderca za dużą stawkę ????
jak sie gra za 100 złotych to moze i nie ma ????Value w kursie 1.15? ???? szanujmy sie ????
Wykladka na 6-3 zmarnowana w taju, a wcześniej zmarnowane 3BP pod rząd. O tym pisze. Już dawno byłoby po secie.Raczej Thiem go powinien wygrac gdyby mial mozg, te smecze na rakiete Rafy kiedy 4/5 kortu wolne i ta pasywnosc przy 1setowej w taju przy 65*
Z tego co wiem to value jest w kursie, a nie w stawcejak sie gra za 100 złotych to moze i nie ma ????