U
0
Usunięty użytkownik 146743
Gość
Legia strzeli 2 bramke w 1 połowie @2.10
przegrales kase, jestes zirytowany i nadinterpretujesz moje wypowiedzi. nie chce mi sie dalej ciagnac dyskusji, bo i tak bedziesz mi wpieral cos, czego nie napisalem. tym bardziej tutaj szkoda robic spamu.Rozumiem, ze w swoich typach kierujesz się ogólna zasadą sprawiedliwości. Nie stawiałem w trakcie meczu tylko przed tajem. Chary jest dla mnie lepszy na serwisie i jak mi piszesz, że to zupełnie normalne. 2:5 --> 7:5 To mnie krew zalewa, bo idąc twoją zasadą to mogę komentować każdy twój przegrany typ w stylu "To zupełnie normalne, tak się zawsze może zdążyć" Przegrałem kasę i irytuje mnie taki komentarz. Tyle...
28' i 2:0Legia strzeli 2 bramke w 1 połowie @2.10
Idz sie wysikaj bo az nie idzie czytac tych Twoich zali. Masz pretensje do innych ze nie wszedl Tobie typ ."a co jest przewaga 1 minibreaka. zresztą z przebiegu całego spotkania całkowicie sprawiedliwe rozstrzygnięcie" - Moja nadinterpretacja...
Leixoes strzeli @3.2
Sąsiedzi w tabeli wygrywają jednym golem a kursy jakby superpewniaki.
Pewnie jest ale kurs nie adekwatny do ryzyka.Jest gdzieś zakład na to, że Legia zostanie mistrzem Polski ?
Próba powtóreczki, tak jak ostatnio? ????Anwil 2.95
Mateusz Święcicki węszy wygraną Juve. Podczas meczu Napoli o tym mówił. Z ciekawości sprawdziłem kurs i jest prawie @3.Czy ktoś dzisiaj węszy wygraną Juventusu ? Roma bez Dzeko, więc duże osłabienie w ataku, do tego nie będzie Strootmana i prawdopodobnie Nainggolana...
Anwil to jednak dno, pogralem,ale pewnie wtopa.Próba powtóreczki, tak jak ostatnio? ????