>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Panowie od tenisa zaczyna sie posucha w piłkę powoli wiec pograłem tenisa po kursach i h2h. Schwartzmann +1,5 seta, Herbert +1,5 seta, Cilic - Zverev over 22,5 gema, Lopez win. Ma to szansę jakąś?

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Panowie od tenisa zaczyna sie posucha w piłkę powoli wiec pograłem tenisa po kursach i h2h. Schwartzmann +1,5 seta, Herbert +1,5 seta, Cilic - Zverev over 22,5 gema, Lopez win. Ma to szansę jakąś?
Ciężko z tym tenisem ostatnio, straszne cyrki odchodzą. Wyrażę tutaj tylko swoją opinię i przeczucia, ale radziłbym abyś kierował się swoją opinią bo kij go tam wie jak będzie. Jeśli chodzi o Schwartzmana to jest jakaś straszna masówka, z tego co widzę, na niego bo gładko wygrał z Ramosem, a Japończyka nikt nie widział od 1.5 miesiąca po wtopie z Bellucim (sorry pomyliło mi się, chodizło o wtopę z Fogninim. Wtopa z bellucim była wcześniej). Niby wszystko się zgadza i na logikę Argentyńczyk powinien to cisnąć, ale ja jakoś czuje że Kei go pojedzie. Japończyk musi wrócić na właściwe tory, już jest 8 w rankingu, a zaraz to i w 10 się nie zmieści. Czuję w kościach że przez ten okres jak go nie było ostro się przygotowywał i wjedzie dziś na hicie, ale jak mówię kij go wie, więc nie ruszam. Jeśli chodzi o Coric vs Herbert to gram tu over 9.5 1 set, myślę że trochę gemów będzie. Najlepiej z tej trójki co podałeś wygląda dla mnie over Zvarev vs Cilic. 2 mocnych serwisujących powinno ten over pokryć, ale znowu kij go tam wie. Myślę że nie bardzo pomogłem, ale takie moje zdanie. Good luck to all

Otrzymane punkty reputacji: +9
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Mnie dziś coś kusi pograć na Mullera. Raonic słabo ostatnio, a Muller jak pamiętamy prawie ugrał seta z Murrayem, oddał przy swoim podaniu po set. Spokojny i nieprzewidywalny, albo tak myślę tylko ze względu na to, że to mój ulubiony zawodnik, hmm. Ktoś coś?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom