>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Mogłeś wcześniej o tym pisać, dopiero dziś się o tym dowiedziałem ????
Ja też po 22 od kumpla z gg niestety Przepraszam ,ale nie mogłem podać linka bo zaraz by ban poleciał
Pozdrawiam mi kumpel pisał że wypłacił kase na konto to chyba wiarygodne info jest :]

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Ja też po 22 od kumpla z gg niestety Przepraszam ,ale nie mogłem podać linka bo zaraz by ban poleciał
Pozdrawiam mi kumpel pisał że wypłacił kase na konto to chyba wiarygodne info jest :]
Mój znajomy też już wypłacał.

Toros de Tijuana
Houston Rockets
@4.11

U 0

Gość
To lecimy po 20zł
Santos 2-1 wygrali kobietki jak pisałem
wieczorem hokeja wystawie po tych typkach co mam w temacie Usa jutro pewka na 5,5 albo 6,5 rozniosą włochy jak ruscy mam nadzieje Usa tylko 1 mecz zawaliła z Niemcami potem Pokonała Szwecje 4-3 to z włochami nie bedą mieć problemów ,nie dawno grali i wynik był w towarzyskim 5-2 dla usa to i tym razem powinni nastrzelać sporo ,tylko Łotwa sie nie popisała bo 2-1 ,myślałem ze zrobią przynajmniej 5 goli a tu lipa ,ale Usa jest mocne po 1 meczu słabszym teraz zaczynają grać lepiej Pokazali ze Szwecją jak wygrać i sporo goli było bo aż 7 to z włochami też tak typuje póki jeszcze kursy nie spadły lepiej dzisiaj pograć

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Co Wy z tym Houston ?
bo sa szanse 50/50, ostatni mecz wygrany +21, ponadto Houston już wygrali raz na wyjeździe i póki co w 2/4 meczach ich zbloutowali, a kurs na nich to @2,80 dlaczego nie? sas bez parkera, hou bez nene, strata wieksza dla SAS no i Harden i te jego wymuszanie wolnych choc psuje widowisko jest bardzo efektywne, San Antonio jest pod presją

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Mozna grac pojedyncze typy lub grac AKO :
AKO 2:
*Dynamo Moskwa vs Novosibirsk (siatkowka Rosja)
Dynamo Moskwa kurs 1,48
+
*Zenit vs Lokomotiv Belogorie (Rosja siatka )
Zenit -1,5 kurs 1,23
+
* Surgut Region vs Fakel ( Rosja siatka )
Fakel +1,5 kurs 1,18
+
* Atletico vs Real Madryt ( LM pilka nozna )
Real over 0,5 gola kurs 1,22
AKO = 2,62
###
- Dynamo Moskwa vs Novosibirsk = Dynamo przegralo ostatni mecz w grupie , Novosibirsk dobrze zaprezetowal sie Zenitem , ale Novosibirsk jest za cienki w uszach , zeby wygrac w polfinale z takim zepsolem jak Dynamo / Dynamo zmobilizuje sie na ten mecz
- Zenit = Zenit nie powinien sie bawic tak jak w meczu z Nowosibirskiem , gdzie tracili kilka pkt z rzedu / mozna to zrzucic na pewnie rozluznienie itp , bo byl to pierwszy mecz po wygraniu LM
- Fakel jest dla mnie druzyna o klasę lepszą niz Surgut , ale dalem tu +1,5 , bo to jednak walka o 5 miejsce i wszystko moze sie zdarzyc
- Real to Real

U 0

Gość
Ja czekam na Toronto over 4,5 w AHL prawie kurs 1.60 za 30 min startujemy hokeje zrobione wszystkie na jutro overowe granie jak ktoś chce to Niemcy powinni ale niewiem
Luke sorka za Łotwe wygrali 2-1 ale overki zrąbali moje trudno jakos tak bywa niestety
Mam nadzieje z eUsa sporo stzreli gole handi widze bezpieczne -3 albo -3,5 juz grali z nimi i było 6-2 czyli 4 wygrali w towarzyskim meczu przed mś

U 0

Gość
Ok Przepraszam,za szybko pisałem
piłka mnie wnerwja sport mam 1,5 pograne co jest,bedzie bez goli w 1 meczu 3-1 było ,a dzisiaj lipe odwalają ????
Nacjonal 1-0 z karnego jest

U 0

Gość
Puchar Usa ove 2,5 1.52
Red Force - South Florida Surf ten meczyk o 2:30 gramyja go gram o 2 po hokeju ,Toronto

U 0

Gość
DZIĘKI qrchuck skorzystam z kerber powinna wcisnać 2-0 co myślisz czy nie warto??
Karny sport 1-1 dziękuje

U 0

Gość
No widziałem tylko chciałem widzieć czy Kerber ogarnie 2-0 bo napisał Kerber 1.40 to chyba zw w meczu dziękuje i przepraszam jak cos nie zauważyłem
Ta Brazylijska leci w uja zawsze pada dużo goli a dzisiaj mało jak pograłem ,kurde coś nie moge przewidzieć w których ligach ,wpada dużo goli ,jak nie postawie to jest dużo a jak dam na odwrót ,licze się z porażką jak ŁOTWA zrypała kilka opcji ,nie wszystko uda mi się trafić ,nie jestem aż taki znawca żebym wygrywał dużą kase natym ,każdy grosz cieszy pomalutku do celu

U 0

Gość
3:00 Volei Nestle W - Eczacibasi +2,5 1 1.83
Też niezły kursik chyba nie przegrają 3-0 powalczą o 1 seta moim zdaniem ,a kurs warty pogrania
Handicap:
Volei Nestle W: (+2.5) 1.83; Eczacibasi Istanbul W: (-2.5) 1.98;
to zwrot się szykuje kurdy jedne inna drużyna gra sprawdzałem osaka gra wiec zwrot ja piernicze ????

U 0

Gość
Będzie dobrze ważne że na ✅
Gratulacje i tak dalej po burzy nadejdzie słoneczko dla ciebie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom