Panowie od tenisa zaczyna sie posucha w piłkę powoli wiec pograłem tenisa po kursach i h2h. Schwartzmann +1,5 seta, Herbert +1,5 seta, Cilic - Zverev over 22,5 gema, Lopez win. Ma to szansę jakąś?
Panowie od tenisa zaczyna sie posucha w piłkę powoli wiec pograłem tenisa po kursach i h2h. Schwartzmann +1,5 seta, Herbert +1,5 seta, Cilic - Zverev over 22,5 gema, Lopez win. Ma to szansę jakąś?
Ciężko z tym tenisem ostatnio, straszne cyrki odchodzą. Wyrażę tutaj tylko swoją opinię i przeczucia, ale radziłbym abyś kierował się swoją opinią bo kij go tam wie jak będzie. Jeśli chodzi o Schwartzmana to jest jakaś straszna masówka, z tego co widzę, na niego bo gładko wygrał z Ramosem, a Japończyka nikt nie widział od 1.5 miesiąca po wtopie z Bellucim (sorry pomyliło mi się, chodizło o wtopę z Fogninim. Wtopa z bellucim była wcześniej). Niby wszystko się zgadza i na logikę Argentyńczyk powinien to cisnąć, ale ja jakoś czuje że Kei go pojedzie. Japończyk musi wrócić na właściwe tory, już jest 8 w rankingu, a zaraz to i w 10 się nie zmieści. Czuję w kościach że przez ten okres jak go nie było ostro się przygotowywał i wjedzie dziś na hicie, ale jak mówię kij go wie, więc nie ruszam. Jeśli chodzi o Coric vs Herbert to gram tu over 9.5 1 set, myślę że trochę gemów będzie. Najlepiej z tej trójki co podałeś wygląda dla mnie over Zvarev vs Cilic. 2 mocnych serwisujących powinno ten over pokryć, ale znowu kij go tam wie. Myślę że nie bardzo pomogłem, ale takie moje zdanie. Good luck to all
Mnie dziś coś kusi pograć na Mullera. Raonic słabo ostatnio, a Muller jak pamiętamy prawie ugrał seta z Murrayem, oddał przy swoim podaniu po set. Spokojny i nieprzewidywalny, albo tak myślę tylko ze względu na to, że to mój ulubiony zawodnik, hmm. Ktoś coś?