nowikjr
Użytkownik
ależ to pięknie siadłona noc taka próba:
NY vs OTT over 4.5
Huayncao vs Potosi BTS
Minnesota Twins
Ako: 5.23
ależ to pięknie siadłona noc taka próba:
NY vs OTT over 4.5
Huayncao vs Potosi BTS
Minnesota Twins
Ako: 5.23
Mój znajomy też już wypłacał.
Toros de Tijuana
Houston Rockets
@4.11
Ciężko z tym tenisem ostatnio, straszne cyrki odchodzą. Wyrażę tutaj tylko swoją opinię i przeczucia, ale radziłbym abyś kierował się swoją opinią bo kij go tam wie jak będzie. Jeśli chodzi o Schwartzmana to jest jakaś straszna masówka, z tego co widzę, na niego bo gładko wygrał z Ramosem, a Japończyka nikt nie widział od 1.5 miesiąca po wtopie z Bellucim (sorry pomyliło mi się, chodizło o wtopę z Fogninim. Wtopa z bellucim była wcześniej). Niby wszystko się zgadza i na logikę Argentyńczyk powinien to cisnąć, ale ja jakoś czuje że Kei go pojedzie. Japończyk musi wrócić na właściwe tory, już jest 8 w rankingu, a zaraz to i w 10 się nie zmieści. Czuję w kościach że przez ten okres jak go nie było ostro się przygotowywał i wjedzie dziś na hicie, ale jak mówię kij go wie, więc nie ruszam. Jeśli chodzi o Coric vs Herbert to gram tu over 9.5 1 set, myślę że trochę gemów będzie. Najlepiej z tej trójki co podałeś wygląda dla mnie over Zvarev vs Cilic. 2 mocnych serwisujących powinno ten over pokryć, ale znowu kij go tam wie. Myślę że nie bardzo pomogłem, ale takie moje zdanie. Good luck to allPanowie od tenisa zaczyna sie posucha w piłkę powoli wiec pograłem tenisa po kursach i h2h. Schwartzmann +1,5 seta, Herbert +1,5 seta, Cilic - Zverev over 22,5 gema, Lopez win. Ma to szansę jakąś?
Podrzucę tu coś od znajomego
San Antonio Spurs - Houston Rockets Powyżej 207,5 + Houston Astros
@2.11
Istanbul Bigli siatka
Kurs 2,60