Milionaros 0-0 a mam grubo 1,5 za drobniej 2,5 i dupa Columbijska niejest na gole jak widać ,odpuszczam tą lige czekam na siatke Usa i te co Podane w temaciku zaraz hokej jedzie na under 8,5 nie stzrelą tak dużo moim zdaniem a kurs 1.20 i mam 4,5 pograne
Też się czaiłem na ten mecz, więc teraz pobieram za pół stałej stawki.
Millonarios FC - Club Cortulua over 1.5 @1.90
Do 55 minuty powinni pokryć ten typ. Karny nieuznany i ciągle marnowane świetne okazję ;p
Dziękuje to Columbijska jest tam lubią ustawiać mecze jak zamora grała z przewagą zawodnika i prowadzili 2-1 i skończyło się remisem 2-2 a miałem 1,5 pograne wiec mi nie zależało kto wygra ,a chciałem pograć Zamore zw i bym wtopił Usa 1 set wygrała w siatke jest pięknie
Ogladam Mirianos i będe się wkurzał troszke
Dziękuje coś pogram z Japoni o 12 i pucharu o 12 i Niemcy over 1,5 bo 2,5 cieżko będzie po kursie 1.70 prawie ,moz ezagram za 100 tylko overka 2,5 grubiej 1,5 1.22 myśle ż epewniak
gool minerios jeszcze 1
@Tomcio, o wlasnie, tak czytam Twoj post, i wlasnie sprawdzilem kiedy Liga Swiatowa w siatkowke rusza...no i zaczynaja 2 czerwca!. Heh, juz widze te 1.44 na USA z Iranem i inne podobne Siatkowka super sport!
Ja pisałem o młodzieżowej Usa siatki ,no będą jaja w lidze światowej
Iran może powalczyć mnie pod koniec Maja niema ,więć zawiesze mój temat tylko w Soboty będe odświeżał i Niedziele bo będzie praca od 7-18 i nie będzie czasu na granie ???? ,troche będe miał zajęcia a nie siedzenie w domu
Dziękuje to jeszcze mam tydzień ponad obijania się Polska Namiesza moim zdaniem Brazylia zawsze mocna ,Ruscy ,Francuzi
Też się czaiłem na ten mecz, więc teraz pobieram za pół stałej stawki.
Millonarios FC - Club Cortulua over 1.5 @1.90
Do 55 minuty powinni pokryć ten typ. Karny nieuznany i ciągle marnowane świetne okazję ;p
gool 2-0 dziękujemy za owerek 1,5 udało ci się po ładnym kursie złapać ????
Ja jeszcze wierze 2,5 po cichu ,ale to za drobne poszło więc już jest pięknie usa 2-0 zaraz w siate z Argentyną kto chce niech bierze 3 set argentyna ja odpuszczam Live za bardzo przegrałem sporo na Hokeju i siatce też i tenisie