>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
To super masz szczeście do Maszyn ,ale lepiej niegrać szkoda kasy najpierw da a potem zabierze ,wieć można grać za 5zł jak piszesz nie wiecej ????

U 0

Gość
Milionaros 0-0 a mam grubo 1,5 za drobniej 2,5 i dupa Columbijska niejest na gole jak widać ,odpuszczam tą lige czekam na siatke Usa i te co Podane w temaciku zaraz hokej jedzie na under 8,5 nie stzrelą tak dużo moim zdaniem a kurs 1.20 i mam 4,5 pograne

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Też się czaiłem na ten mecz, więc teraz pobieram za pół stałej stawki.
Millonarios FC - Club Cortulua over 1.5 @1.90
Do 55 minuty powinni pokryć ten typ. Karny nieuznany i ciągle marnowane świetne okazję ;p

U 0

Gość
Dziękuje to Columbijska jest tam lubią ustawiać mecze jak zamora grała z przewagą zawodnika i prowadzili 2-1 i skończyło się remisem 2-2 a miałem 1,5 pograne wiec mi nie zależało kto wygra ,a chciałem pograć Zamore zw i bym wtopił
Usa 1 set wygrała w siatke jest pięknie
Ogladam Mirianos i będe się wkurzał troszke

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
@up
Nie oglądaj, szkoda czasu. Typy nie umieją wykończyć najprostszych akcji, ba, nawet wrzucić. Nie wiem czy oni udają, ale wygląda to komiczne ;D

U 0

Gość
Dziękuje coś pogram z Japoni o 12 i pucharu o 12 i Niemcy over 1,5 bo 2,5 cieżko będzie po kursie 1.70 prawie ,moz ezagram za 100 tylko overka 2,5 grubiej 1,5 1.22 myśle ż epewniak
gool minerios jeszcze 1

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
@Tomcio, o wlasnie, tak czytam Twoj post, i wlasnie sprawdzilem kiedy Liga Swiatowa w siatkowke rusza...no i zaczynaja 2 czerwca!. Heh, juz widze te 1.44 na USA z Iranem i inne podobne:p Siatkowka super sport!

U 0

Gość
Ja pisałem o młodzieżowej Usa siatki ,no będą jaja w lidze światowej
Iran może powalczyć mnie pod koniec Maja niema ,więć zawiesze mój temat tylko w Soboty będe odświeżał i Niedziele bo będzie praca od 7-18 i nie będzie czasu na granie ???? ,troche będe miał zajęcia a nie siedzenie w domu
Dziękuje to jeszcze mam tydzień ponad obijania się
Polska Namiesza moim zdaniem Brazylia zawsze mocna ,Ruscy ,Francuzi

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Też się czaiłem na ten mecz, więc teraz pobieram za pół stałej stawki.
Millonarios FC - Club Cortulua over 1.5 @1.90
Do 55 minuty powinni pokryć ten typ. Karny nieuznany i ciągle marnowane świetne okazję ;p
Ale patałachy :grin: ✅

U 0

Gość
gool 2-0 dziękujemy za owerek 1,5 udało ci się po ładnym kursie złapać ???? ✅
Ja jeszcze wierze 2,5 po cichu ,ale to za drobne poszło więc już jest pięknie usa 2-0 zaraz w siate z Argentyną kto chce niech bierze 3 set argentyna ja odpuszczam Live za bardzo przegrałem sporo na Hokeju i siatce też i tenisie

U 0

Gość
już 2-1 super nawet 2,5 siadło a na Live było prawie 3 over 2,5
Ja popatrze co zagrać z Piłki na 1,5 overki ,moz etaśme zrobie z ako 2 ,albo 3

U 0

Gość
Dobranoc miłej Środy
Dziękuje za typki i rozmowe
Dużo wygranych ✅

Status