>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
po tych trzech gemach można napisać o kitajcu że celownik to ma rozregulowany o jakieś 2 metry poza kort i jego szybkość dziś jest na poziomie matkowskiego. warto argentyńczyka bo nie widać tu nic co by przemawiało za keiem.
metr za daleko itd to dzis bedzie wygladało ?. nazwiska nie grają w tym sezonie

A 97

analyst

Użytkownik
Pokemon pokazał w tym gemie jak będzie wyglądał mecz. Ładujcie kase w schwartzmana bo rozdają buki za darmo hajs !!

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
ja tylko nie kumam jednej rzeczy, przecież Kei i jego sztab musieli zdawać sobie sprawę że jest totalnie bez formy i nie gotowy na ten turniej. Po co wgl jechać i robić z siebie pośmiewisko

arass1 379,4K

arass1

Użytkownik
Nishikori często długo wchodzi w mecz i bywa, że pierwsze sety nie są najlepsze w jego wykonaniu. Ja liczę na lepszą grę w drugim secie.

5567 719

5567

Użytkownik
ja tylko nie kumam jednej rzeczy, przecież Kei i jego sztab musieli zdawać sobie sprawę że jest totalnie bez formy i nie gotowy na ten turniej. Po co wgl jechać i robić z siebie pośmiewisko
A co, lepiej siedzieć w domu? Kiedy się ogra? Myslcie trochę bo rece opadają...

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
A co, lepiej siedzieć w domu? Kiedy się ogra? Myslcie trochę bo rece opadają...
&quot;w domu siedzieć&quot;? chyba jesteś niepoważny...sparingi, przygotowanie fizyczne, jest wiele rzeczy, które można robić aby szlifować formę. Widać że nie jest gotowy także pod względem zdrowotnym bo słabo biega

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom