Za 1000, ale zapałek chyba.Schwartzman 2 set 1,94 za 1000
buki jednak sa niedorozwiniete
To Ty jesteś niepoważny, Wam trzeba wszystko nazwac slowo w slowo? Chyba normalne, ze by trenował... Nic nie zastąpi meczu turniejowego."w domu siedzieć"? chyba jesteś niepoważny...sparingi, przygotowanie fizyczne, jest wiele rzeczy, które można robić aby szlifować formę. Widać że nie jest gotowy także pod względem zdrowotnym bo słabo biega
Dlatego wiekszosc tutaj przegrywa dutki,oni mysla,ze Nishikori to typ kolesia,ktory bedzie wyrzucal pilki po 2 metry na aut przez caly mecz,mimo,iz w Madrycie to on nawet gral w finale,a 2 razy zaliczyl polfinal. Technicznie facet jest o lata swietlne przed Schwartzmannem,i tyle.Nishikori często długo wchodzi w mecz i bywa, że pierwsze sety nie są najlepsze w jego wykonaniu. Ja liczę na lepszą grę w drugim secie.
hahahaha z tym u 8.5 to miałeś chyba racjędrugi set i kitajcaa u 8,5 @ 2,8 można grać
typ wejdzie ale w druga strone xddrugi set i kitajcaa u 8,5 @ 2,8 można grać
To jeszcze nic, tutaj dzieci po 3 gemach grubasy stawiają podnieceni kilkoma piłkami. Codziennie to widzę :grin:Dlatego wiekszosc tutaj przegrywa dutki,oni mysla,ze Nishikori to typ kolesia,ktory bedzie wyrzucal pilki po 2 metry na aut przez caly mecz,mimo,iz w Madrycie to on nawet gral w finale,a 2 razy zaliczyl polfinal. Technicznie facet jest o lata swietlne przed Schwartzmannem,i tyle.
Ja tez,dlatego czasem tu jestem,to poprawia mi humor :razz:To jeszcze nic, tutaj dzieci po 3 gemach grubasy stawiają podnieceni kilkoma piłkami. Codziennie to widzę :grin:
postawiłem pre na Japońca i też na początku myślałem że bez szans, ja rozumiem wybijać na aut ale to co on grał to było strasznie dziwne, wgl ten mecz się zapowiada na ten z cyklu strasznie dziwnych, mam nadzieję że Kei to zgarnie
To zapodaj coś mistrzu bo patrząc na to co piszesz to tylko wyśmiewasz innych i to po fakcie. Podaj typ załóż wątek, będę popijac piwko bił Ci brawo jak kosisz buki Patrząc na twoje posty ostatnie nic nie typujesz a tylko siedzisz tutaj i marudzisz.To jeszcze nic, tutaj dzieci po 3 gemach grubasy stawiają podnieceni kilkoma piłkami. Codziennie to widzę :grin:
Podbijam, nadworny hejter a ostatni trafiony typ to awans bayernu z arsenalem po ~1,10 :jezora:To zapodaj coś mistrzu bo patrząc na to co piszesz to tylko wyśmiewasz innych i to po fakcie. Podaj typ załóż wątek, będę popijac piwko bił Ci brawo jak kosisz buki Patrząc na twoje posty ostatnie nic nie typujesz a tylko siedzisz tutaj i marudzisz.
Przepraszam jak uraziłem ale nic nie wnosisz merytorycznego do wątku .
Ma podawac typy po 1 secie ?To zapodaj coś mistrzu bo patrząc na to co piszesz to tylko wyśmiewasz innych i to po fakcie. Podaj typ załóż wątek, będę popijac piwko bił Ci brawo jak kosisz buki Patrząc na twoje posty ostatnie nic nie typujesz a tylko siedzisz tutaj i marudzisz.
Przepraszam jak uraziłem ale nic nie wnosisz merytorycznego do wątku .