>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
&quot;w domu siedzieć&quot;? chyba jesteś niepoważny...sparingi, przygotowanie fizyczne, jest wiele rzeczy, które można robić aby szlifować formę. Widać że nie jest gotowy także pod względem zdrowotnym bo słabo biega
To Ty jesteś niepoważny, Wam trzeba wszystko nazwac slowo w slowo? Chyba normalne, ze by trenował... Nic nie zastąpi meczu turniejowego.

W 181

wyar

Użytkownik
Nishikori często długo wchodzi w mecz i bywa, że pierwsze sety nie są najlepsze w jego wykonaniu. Ja liczę na lepszą grę w drugim secie.
Dlatego wiekszosc tutaj przegrywa dutki,oni mysla,ze Nishikori to typ kolesia,ktory bedzie wyrzucal pilki po 2 metry na aut przez caly mecz,mimo,iz w Madrycie to on nawet gral w finale,a 2 razy zaliczyl polfinal. Technicznie facet jest o lata swietlne przed Schwartzmannem,i tyle.

5567 719

5567

Użytkownik
Dlatego wiekszosc tutaj przegrywa dutki,oni mysla,ze Nishikori to typ kolesia,ktory bedzie wyrzucal pilki po 2 metry na aut przez caly mecz,mimo,iz w Madrycie to on nawet gral w finale,a 2 razy zaliczyl polfinal. Technicznie facet jest o lata swietlne przed Schwartzmannem,i tyle.
To jeszcze nic, tutaj dzieci po 3 gemach grubasy stawiają podnieceni kilkoma piłkami. Codziennie to widzę :grin:

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
postawiłem pre na Japońca i też na początku myślałem że bez szans, ja rozumiem wybijać na aut ale to co on grał to było strasznie dziwne, wgl ten mecz się zapowiada na ten z cyklu strasznie dziwnych, mam nadzieję że Kei to zgarnie

W 181

wyar

Użytkownik
postawiłem pre na Japońca i też na początku myślałem że bez szans, ja rozumiem wybijać na aut ale to co on grał to było strasznie dziwne, wgl ten mecz się zapowiada na ten z cyklu strasznie dziwnych, mam nadzieję że Kei to zgarnie

Ja juz to pisalem pare razy - zawodnik,ktory jakis czas nie gra,pierwsze mecze zawsze bedzie mial &quot;dziwne&quot; - to znaczy sporo pierwszych pilek gra po to,zeby poczuc kort - ryzykuje z serwisem,z returnem,ze wszystkimi zagraniami. Nie jest tak oczywiscie zawsze - ale czolowka swiatowa dobrze wie,czy jest przygotowana czy nie,i czy moze odpuscic jakis mecz,czy nie. Male turnieje zwykle traktowane sa jako rozgrzewka,ale na duzych turniejach jest juz inaczej,zawodnik jak gra o wynik,to gra to co ma najlepszego w danym momencie. Dlatego gra Keia tak wygladala,teraz spokojnie ogarnie mecz

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
To jeszcze nic, tutaj dzieci po 3 gemach grubasy stawiają podnieceni kilkoma piłkami. Codziennie to widzę :grin:
To zapodaj coś mistrzu bo patrząc na to co piszesz to tylko wyśmiewasz innych i to po fakcie. Podaj typ załóż wątek, będę popijac piwko bił Ci brawo jak kosisz buki :p Patrząc na twoje posty ostatnie nic nie typujesz a tylko siedzisz tutaj i marudzisz.
Przepraszam jak uraziłem ale nic nie wnosisz merytorycznego do wątku . :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +9
wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
To zapodaj coś mistrzu bo patrząc na to co piszesz to tylko wyśmiewasz innych i to po fakcie. Podaj typ załóż wątek, będę popijac piwko bił Ci brawo jak kosisz buki :p Patrząc na twoje posty ostatnie nic nie typujesz a tylko siedzisz tutaj i marudzisz.
Podbijam, nadworny hejter a ostatni trafiony typ to awans bayernu z arsenalem po ~1,10 :jezora:

Otrzymane punkty reputacji: +1
W 181

wyar

Użytkownik
Ma podawac typy po 1 secie ?
No to wniosles merytoryke do watku...
Oczywiscie ja tez podam Ci glupi typ na Bog wie jaki kurs - tego chcesz ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom