>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
To zapodaj coś mistrzu bo patrząc na to co piszesz to tylko wyśmiewasz innych i to po fakcie. Podaj typ załóż wątek, będę popijac piwko bił Ci brawo jak kosisz buki :p Patrząc na twoje posty ostatnie nic nie typujesz a tylko siedzisz tutaj i marudzisz.
Przepraszam jak uraziłem ale nic nie wnosisz merytorycznego do wątku . :cool:
A Twój komentarz co teraz wniósł do wątku? :grin: Ja przynajmniej nie przyczyniam się do tego, ze ktoś traci kase na gównianych typach ;)
@up Pieknie napisane ; )

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Co myślicie o over 2.5 gola dla Niemców @ 1.71?? hokej wieczorem
Gospodarze chyba muszą się zabrać do roboty, jeśli nie chcą skończyć przygody na mistrzostwach już w pierwszej fazie. Zaczęli koncertowo wygrywając z USA a potem 2 mega trudne mecze, w których na starcie byli spisani na porażkę i treaz trzeba odrabiać punkty. Wlepili 3 bramki mocarnej Rosji to i Słowacji chyba powinni. Słowacja chyba jakoś bardzo silna nie jest, ale nie znam się za dobrze. Jakieś opinie bardzo by się przydały. Z góry mega dzięki.
w wątku mnie zlali więc pytam tutaj

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Co myślicie o over 2.5 gola dla Niemców @ 1.71?? hokej wieczorem

Gospodarze chyba muszą się zabrać do roboty, jeśli nie chcą skończyć przygody na mistrzostwach już w pierwszej fazie. Zaczęli koncertowo wygrywając z USA a potem 2 mega trudne mecze, w których na starcie byli spisani na porażkę i treaz trzeba odrabiać punkty. Wlepili 3 bramki mocarnej Rosji to i Słowacji chyba powinni. Słowacja chyba jakoś bardzo silna nie jest, ale nie znam się za dobrze. Jakieś opinie bardzo by się przydały. Z góry mega dzięki.

w wątku mnie zlali więc pytam tutaj
Słowacy zagrali wczoraj bardzo fajne spotkanie ogladałem cały meczyk z Duńczykami i przegrali moim zdaniem niezasłużenie. W dogrywce Słowak objechał bramkę i nie trafił do pustej... Za brakło skuteczności a karne to zawsze loteria. Mecz o dużą stawke dla obu ekpi więc raczej spodziewałbym się jakiegoś underka, niż 3 bramek niemców.

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
A Twój komentarz co teraz wniósł do wątku? :grin: Ja przynajmniej nie przyczyniam się do tego, ze ktoś traci kase na gównianych typach ;)
@up Pieknie napisane ; )
Eh wiem, że ta rozmowa do niczego dobrego tutaj nie prowadzi. Zawsze starałem się patrzeć na coś z kilku płaszczyzn. To, że ktoś się pomylił to jego prawo. Ty jako taki doświadczony gracz jak tutaj siedzisz to mógłbyś pomóc a nie przeszkadzasz.
Właśnie nie wniósł i też nad tym myślałem czy takiego trolla warto ruszać jak Ty! Różnimy się tym, że Pan jest osobą szyderczą z natury która nic nie podaje a tylko wyśmiewa.Taki Żywioł wg Dmo.... . Piszesz o dzieciach a podejrzewam, że dla mnie jesteś gówniarzem nie tylko fizycznie ale i psychicznie. Forum schodzi na psy przez takich jak ty. Piszesz, że nie przyczyniasz sie do tego, że ktoś traci kasę. Otóż się mylisz, bo zaniechanie wyprowadzenia kogoś z błędów dla niektórych jest tak samo szkodliwe jak wprowadzenie go w to. Wszystko odnosi się do działania a tutaj u Ciebie jest ono na bardzo niskim poziomie. Nie chcę Cię obrażać, nie to jest celem ale weź się kurcze ogarnij i zmień myślenie na pozytywne. W razie dalszej gadki zapraszam na priv

cheetos00710 191

cheetos00710

Użytkownik
Eh wiem, że ta rozmowa do niczego dobrego tutaj nie prowadzi. Zawsze starałem się patrzeć na coś z kilku płaszczyzn. To, że ktoś się pomylił to jego prawo. Ty jako taki doświadczony gracz jak tutaj siedzisz to mógłbyś pomóc a nie przeszkadzasz.
Właśnie nie wniósł i też nad tym myślałem czy takiego trolla warto ruszać jak Ty! Różnimy się tym, że Pan jest osobą szyderczą z natury która nic nie podaje a tylko wyśmiewa.Taki Żywioł wg Dmo.... . Piszesz o dzieciach a podejrzewam, że dla mnie jesteś gówniarzem nie tylko fizycznie ale i psychicznie. Forum schodzi na psy przez takich jak ty. Piszesz, że nie przyczyniasz sie do tego, że ktoś traci kasę. Otóż się mylisz, bo zaniechanie wyprowadzenia kogoś z błędów dla niektórych jest tak samo szkodliwe jak wprowadzenie go w tego. Wszystko odnosi się do działania a tutaj u Ciebie jest ono na bardzo niskim poziomie. Nie chcę Cię obrażać, nie to jest celem ale weź się kurcze ogarnij i zmień myślenie na pozytywne. W razie dalszej gadki zapraszam na priv
✅

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
&quot;Podniecili się Schwartzmanem, bo japoniec w I secie nie trafiał w kort ????&quot; A za chwilę robicie to samo podniecając się Nishikorim -.- ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
ten mecz dobitnie pokazuje, że nie powinno się oglądać meczy, które się obstawia, lepiej ogarnąć sobie wynik po
dobrze że w Unibecie są takie turbo limity na live i nie bawię się w kontrowanie jak kiedyś na Bet365

5567 719

5567

Użytkownik
Właśnie nie wniósł i też nad tym myślałem czy takiego trolla warto ruszać jak Ty! Różnimy się tym, że Pan jest osobą szyderczą z natury która nic nie podaje a tylko wyśmiewa.Taki Żywioł wg Dmo.... . Piszesz o dzieciach a podejrzewam, że dla mnie jesteś gówniarzem nie tylko fizycznie ale i psychicznie. Forum schodzi na psy przez takich jak ty. Piszesz, że nie przyczyniasz sie do tego, że ktoś traci kasę. Otóż się mylisz, bo zaniechanie wyprowadzenia kogoś z błędów dla niektórych jest tak samo szkodliwe jak wprowadzenie go w to. Wszystko odnosi się do działania a tutaj u Ciebie jest ono na bardzo niskim poziomie. Nie chcę Cię obrażać, nie to jest celem ale weź się kurcze ogarnij i zmień myślenie na pozytywne. W razie dalszej gadki zapraszam na priv
To źle podejrzewasz. (co mnie nie dziwi, patrząc na typy :grin ???? Ja tu nie jestem od nawracania nikogo, czasem cos podam, ale generalnie nie chce się udzielać za dużo, bo nie lubie się kopać z gimbazą. Gdybym widział, ze sa tu ludzie, z którymi warto powymieniać poglądy to pewnie bym się uaktywnił. A tak, jestem tu tylko wtedy gdy cos oglądam i z ciekawości czytam opinie innych, cichutko siedze, ale czasem jak czytam takie głupoty to ciężko usiedzieć bez napisania czegoś. Poza tym za stary jestem na jakies zakładanie tematów i podawanie typków, musiałbym się cofnąc o jakies 10 lat, to bym się popodniecał może takim działaniem. Wysokich wygranych mistrzu ????

K 29

kiczny

Użytkownik
Chciałby ktoś pograć w gre tenisową? są tam Quizy itd ulepszanie atrybutów itd itd rywalizacja z tysiącami graczy.
Jak coś to podeślę ref linka. Gra jest darmowa oczywiście ????
ps. bardzo wciąga w sam raz przy okazji śledzeniu wyników ;D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom