>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Brawo Jotko, niemożliwe jak przygotowali go do walki z tym kabanem, nie mógł tego wygrać ;)
Najlepsza I runda jaką widziałem, haha. https://scr.hu/XN3MGG
Nie wierzę, że ktoś dopuśćił do walki Joasi z tym karakanem. Jakbym wiedział, że ten czarny osobnik jest tak niski i nie idzie na żywioł to bym chyba za przedpokój wiechał w wygraną Polki :grin:

lobot 644

lobot

Użytkownik
Brawo Jotko, niemożliwe jak przygotowali go do walki z tym kabanem, nie mógł tego wygrać ;)
Najlepsza I runda jaką widziałem, haha. https://scr.hu/XN3MGG
Nie wierzę, że ktoś dopuśćił do walki Joasi z tym karakanem. Jakbym wiedział, że ten czarny osobnik jest tak niski i nie idzie na żywioł to bym chyba za przedpokój wiechał w wygraną Polki :grin:
Mam to samo ????

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Ona się oświadczyła tak wstępnie swojej dziewczynie czy mi się przesłyszało?
Nic Ci się nie przesłyszało ???? One są popierdolone, bo to już któraś z zawodniczek w UFC z Brazylii, Meksyku czy podobnego kraju, która albo całuje się ze swoją dziewczyną przed kamerą albo odstawia tego typu rzeczy XD

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Kashima vs Kobe - czaję się na x Kashimy od jakiegoś czasu, już ze 43 spotkania bez remisu z ich udziałem (oprócz pucharów). Aktualnie przegrywają 0-2 i po kursie 5,25 w BaH pobieram za monetę podział punktów w tym spotkaniu. GL!
1-2 FT
Niespodzianka była ???? wygrało Kobe (a miał być remis w moich planach)= moneta w plecy ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +42
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
dzisiaj na live wam raczej nie pomoge, bo remontuje chałupe, ale w pre polecam to

https://forum.bukmacherskie.com/f15/football-angielski-i-nie-tylko-141793-6.html#post6414219

powodzenia bracia hazardzisci
✅ ? ⛔⛔⛔⛔⛔ :;/:

powiem tak, im wiekszy wybor tym mniejsza moja skutecznosc, a liga niemiecka to dla mnie jakas magia, mam wyjatkowego pecha do szwabów i nie zainwestuje juz tam wiekszych pieniedzy, pierwotnie mialy byc bttsy, ale chciwosc wziela góre:zoltakartka: jesli ktos lubi grac overki tak jak ja to ligi latynowskie polecam, na nich odrabiam straty...

Cpalace over 1,5 kartki dla mnie pefffka ( ? w temacie ;) )

D 0

dutra

Gość
a co myslisz o hull over 2,5 kartonika?
Mecze takich *****drużyn zawsze dają kartki tak samo w Bundeslidze ale 3 kartki na Hull które zbiera zawsze i tak wydaję się dużo - trochę loteria IMO.
No i Atkinson zniżył średnią pokazywanych kartek.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Verdasco WIN
Dodin WIN
Struff J.L. WIN
Anderson K. WIN
@ AKO 4,22
Start za około 40 min.

Otrzymane punkty reputacji: +1
F 129

fascio

Użytkownik
Ja nie wiem czym się Rogerfede kieruje grając plażówkę pierwszy typ(Kovatsch/Kissling ) widzę, że nawet nie mogą akcji skończyć

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Spurs - United 17:30

Spurs -1 azjan 2,32 Óni
Spurs -1,5 azjan 3,10 Óni
Spurs -2 azjan 5,40 Óni

(typ opisany w temacie Premier League)
Ja bym tak nie lekceważył MU. Po tej kompromitacji z Celtą zbytnio się nie zmęczyli, być może się oszczędzali na to spotkanie. Wiadomo, że tu najważniejsza jest liga ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom