>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
dx2 267K

dx2

Użytkownik
Dlaczego ludzie sie tak wstydza tych swoich stawek ... Zawsze mnie to zastanawia ????
Przeciez na dobra sprawe, mozesz zagrac za 2 złote, wygrac 4 zł i być do przodu.
A możesz zagrac za 500 zł, przegrać 500 zł i być do tyłu.
I kto wtedy jest lepszy ? ????
Tak naprawde liczy sie tylko bilans wygranych do przegranych. Bo moge zagrac 10 kuponow po 500 zł, a pokaze tylko dwa wygrane, gdy reszta przegram. Ktos zagra za 2 zł, wygra chocby 10 zł i co ?
Mam oklaskiwac tego co gral glupio po 500 zł?

Ale widac presja srodowiska jednak jest silniejsza ...

R 125

roger12

Użytkownik
No też mam niezły polew z tym zakrywaniem stawek, dziecinada piękna. Sami pseudo biznesmeni hehe ????
Bo to każdego indywidualna sprawa co do stawek tu chodzi o trafienie typu a co kogo obchodzi moja stawka?

dx2 267K

dx2

Użytkownik
o to każdego indywidualna sprawa co do stawek tu chodzi o trafienie typu a co kogo obchodzi moja stawka?
Typ tez jest Twoja indywidualna sprawa, a jakos go nie zakrywasz. Komiczne z kolei jest &quot;produkowanie sie&quot;, aby stawke zakryc.

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Sprawa wygląda tak, że Hull musi, ale to absolutnie musi w tym meczu zdobyć co najmniej 1 punkt. Bramka Hull w tym momencie wisi po 1.53 w Expekt i to też pobieram i walę mocno. GL

S 245

sparks88

Użytkownik
Nie dyskutujcie z gościem, który jest &quot;świętą krową&quot; na tym forum i nawet nie potrafi swoich typów rozliczać ????

dx2 267K

dx2

Użytkownik
I juz oburzenie. Tak, typ jest tak samo Twoja indywidulana sprawa.Nie wiem mi zla raczej tych co poswiecaja ten swoj czas i wysilek, żeby stawke zakryc. Jakbym zagral za przyslowiowe 2 zł to nie mialbym problemu, aby to pokazac i na pewno nie robilbym sobei dodatkowego wysilku i nie bawil w zakrywania jakies. Komiczne to...Serio.

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Ludzie a co to za różnica? Ktoś chce to se zakryje, ktoś nie chce to nie. Przecież nikogo to nie obraża, ani zakazane nie jest. Nie widzę nic złego zarówno w pokazywaniu, jak i nie pokazywaniu ????

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Swoją drogą nie sądziłem, że dwa prostokąty z Painta na screenie mogą wywołać taką dyskusję ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom