D
0
dutra
Gość
????Dimitar Kuzmanov 1 set @1.66 1xbet
????Dimitar Kuzmanov 1 set @1.66 1xbet
Tu nie chodzi o lekceważenie. Spurs na każdej pozycji mają lepszego zawodnika niż United ... Tak jak pisałem w dziale wystarczy, że Koguty zagrają tak jak Arsenal i pozamiatane będzieJa bym tak nie lekceważył MU. Po tej kompromitacji z Celtą zbytnio się nie zmęczyli, być może się oszczędzali na to spotkanie. Wiadomo, że tu najważniejsza jest liga ????
Ustawka, dwie szwajcarskie pary. Po co w takie coś się ładować jak oni to przed meczem pewnie ustalili co i jak.Gerson/Zadbergen deklasacja przeciwników ????
https://www.tennistv.com/replaysZna ktoś stronkę gdzie można obejrzeć mecze tenisowe z odtworzenia np. Nadal- Goffin ??
Drugi też ustawiony:grin:Ustawka, dwie szwajcarskie pary. Po co w takie coś się ładować jak oni to przed meczem pewnie ustalili co i jak.
A ja wezme tego Chavalliera/Strassera po @2.75 w sts, pare dni temu wygrali z nimi 2-0 21-14 21-16Drugi też ustawiony:grin:
Będzie gładkie 2:0 w obu meczach :grin:A ja wezme tego Chavalliera/Strassera po @2.75 w sts, pare dni temu wygrali z nimi 2-0 21-14 21-16
Proste,chcesz zarobić graj odwrotnie.A ja wezme tego Chavalliera/Strassera po @2.75 w sts, pare dni temu wygrali z nimi 2-0 21-14 21-16
E: caly set przegrywali 1-2 pkt, potem z 11-13 doszli na 14-13, ciezko wypracowane punkty, pojawia sie swiatelko w tunelu po czym gong i 14-18 :/ *****y
Dzięki Tomuś przynajmniej zarobiłem na drugim secieBędzie gładkie 2:0 w obu meczach :grin:
Tomsk - Terek, Tomsk over 0.5 FT @ 2.17 Unibet
Gdzie ty miałeś taki kurs na ft?