>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Tamta niska wie, że już przegrała zamiast postawić wszystko na jakąś bombę lub po prostu wjechać i może coś trafić to nie wiem co ona kmini. I nie wiem za co te panie mają zamiar dostać $$$, przecież pod klubem znajdziemy lepsze zawodniczki, niż te tutaj -.-

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Typy na dzis⚽
Augsburg vs Borussia Dortmund. Match Result: Wygra Borussia Dortmund
Kurs: 1.48⛔

RB Leipzig vs Bayern Munich. Podwójna szansa: Wygra RB Leipzig lub remis
Kurs: 2.09⛔
AKO 3.09⛔
marathonbet

Stabaek vs Rosenborg. Match Result: Wygra Rosenborg
Kurs: 1.77 ⛔
Benfica vs Vitoria Guimaraes. Match Result: Wygra Benfica
Kurs: 1.26✅
AKO 2.23⛔

RB Leipzig vs Bayern Munich. Oba zespoły strzelą bramki: Tak
Kurs: 1.52 ✅
Augsburg vs Borussia Dortmund. Oba zespoły strzelą bramki: Tak
Kurs: 1.571✅

Benfica vs Vitoria Guimaraes. Oba zespoły strzelą bramki: Tak
Kurs: 2.02 ⛔
Stabaek vs Rosenborg. Oba zespoły strzelą bramki: Tak
Kurs: 1.73⛔
⛔⛔⛔

5567 719

5567

Użytkownik
Ale mi Pingwiny uratowały tyłek... Masakra. Miałem, ze wygrają chociaż 1 tercję po psim kursie w singlu mocniej. Do ostatnich 5 minut 3 tercji przegrywali 0-1 i w ogole zanosilo się na 0 strzelonych bramek przez nich, za chwile pewnie empty net jeszcze by był to już w ogole pozamiatane by było... Strzelili w ostatniej chwili i co ważne nic nie stracili i dogrywka, ale już zakład mi siedzi. Kurde... ale to az oczy przecierałem jak poprzeczki obijali i nic wpaść nie chciało. Zagrac na 0 u siebie 60min. to byłby kurde wyczyn jednak :grin: Zawsze jak cos mocniej przyladuje nawet jakas mega peFFę, to najczęściej nerwy do ostatnich sekund.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
@Policjant gratulacje. Ja przed chwila nerwy, pogralem Penralos ze wygraja @ 3.75...75:74 i goscie rzut i nie weszlo im:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
dlaczego nie wrócisz w takim razie do EXCELISTYKI ?
Excela uzywam non stop, ale niestety tak maja niektorzy hazardzisci, ze po co meczyc sie 20 min z wrzucaniem stat, jak mozna pograc jakies tenisowe cuda. Problem w tym ze raz wejdzie tenis a 3 razy nie eh. Musze pomyslec nad prowadzeniem mojego tematu zeby znowu sie ogarnac.
P.S. Na dzisiaj mozna obczaic Real w kosza i Panate.(Niestety zapowiadaja sie overki tak bez sprawdzania doglebnie stat.

5567 719

5567

Użytkownik
O Jezu, Senatorowie wygrali w dogrywce. Co farta miałem w tym meczu hehe, bo myslalem o wygranej Pingwinow, ale wzialem wygrana tercje przez nich. :grin: I to na samym początku dogrywki gol. Jeszcze o overku 4,5 myslalem, przypomniało mi się...

No ej ti pi ołpen, czasem potrzeba farta ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom