>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
prof 62,1K

prof

Użytkownik
Na Portugalie musial byc gigatyczny kurs jeszcze 1-2 miechy temu.
Juz nie pamietam jaki , ale pamietam ze gdy wystawili kursy to Italia i jakies 2 inne kraje mialy kursy ponizej 10 a reszta wszystko 10-20+

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Francja też jakoś lipa, Włochy faworyt a też d***

Stawiałem na Włochów także rozliczam tutaj nie chce mi sie szukac tametego posta ⛔ ⛔

Ale za to PORTUGALIA - tak kameralnie ;)

Za rok musimy przyjąć uchodźców i wystawić do Euroshitu Ciapaka to mamy gwarantowane 1 MIEJSCE !

R 125

roger12

Użytkownik
Tą Eurowizje powinien wygrać jakiś chłop ze wsi spiewając po wiejsku.
Właśnie pokazałoby to niski poziom tej imprezy który i tak każdy widzi.
Dobranocc

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Mołdawia 3 w Europie według telewidzów, ciężko było to przewidzieć, chociaż fajnie tam ta trąbka grała. Ja z włochów wycofałem się ze stratą widząc, że nie ma co płacić za indywidualną sympatię :p

5567 719

5567

Użytkownik
W bahu koło 18 było 2.45 ma Portugalie i 2.80 ma Włochy. Taką Mołdawie w top3 obstawić to by się człowiek trochę dorobił ????
No czym bliżej 21.00 tym Włochy zaczely tracic, ale na pewno rano jeszcze były na 1 miejscu w prognozach buków. Ta Mołdawia to też analogia do ubiegłego roku, kiedy to Polska została w trójce na koniec i się każdy dziwił. Sporo podobienstw widze.

lobot 644

lobot

Użytkownik
UFC

Jotko 1.57 4/5
Vick 1.25 5/5
Aguilar 2.20 2/5
Alvarez 2.10 3/5
Dos Santos Junior 2.25 2/5
Sherman 2/5

Za chwile walczy Benitez powinien też ogarnać

kursy z unibeta

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Widzialem co bylo na poprzednich eurowizjach a poszedłem za swoim przekonaniem i wjechalem we Włocha ale już następny rok nie obstawiam tego konkursu bo to jest strata kasy. Ciekawi mnie tylko czy Polacy wreszcie wystawią kogoś kto chociaż będzie w 10 jak Szpak a nie ponad 20.

Tak po za tym ma ktoś linka do UFC ? Bo chętnie sobie pooglądam ????

lobot 644

lobot

Użytkownik
Widzialem co bylo na poprzednich eurowizjach a poszedłem za swoim przekonaniem i wjechalem we Włocha ale już następny rok nie obstawiam tego konkursu bo to jest strata kasy. Ciekawi mnie tylko czy Polacy wreszcie wystawią kogoś kto chociaż będzie w 10 jak Szpak a nie ponad 20.

Tak po za tym ma ktoś linka do UFC ? Bo chętnie sobie pooglądam ????
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&amp;amp;c=694836&amp;amp;lang=pl&amp;amp;eid=529405&amp;amp;lid=694836&amp;amp;ci=840&amp;amp;si=75

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom