pasquardo
Użytkownik
Dlatego tak późno transmitowane ???? Wypity AngolCo gościu z goła dupą wyskoczył to nie mam pytań ????
Dlatego tak późno transmitowane ???? Wypity AngolCo gościu z goła dupą wyskoczył to nie mam pytań ????
UkrainaNie mam pojęcia
czyli potem sie liczą głosy od telewidzów?Bedzie tak samo jak z Ukraina. Jury dali mocno na Portugalie. Ale telewidzowie dadza na Bulgarie
Takczyli potem sie liczą głosy od telewidzów?
a pamiętasz jaka przewaga była wtedy zniwelowana?Tak
To sa od Jury. Jury bardziej patrza na technike itp wiec ten portugalczyk mocno faworyzowany. Jezeli Bulgaria nie odstanie znaczaco po 1 fazie to ma szanse przeskoczyc Portugalie.
Tak bylo rok temu. Rusek ostro lecial na 1 miejscu ale Uukraina dostala takiego kopa od telewidzow ze wygrali po kursie 10+ ~~ na live xd
Nie do końca tak było, ale jesteś blisko...Tak
To sa od Jury. Jury bardziej patrza na technike itp wiec ten portugalczyk mocno faworyzowany. Jezeli Bulgaria nie odstanie znaczaco po 1 fazie to ma szanse przeskoczyc Portugalie.
Tak bylo rok temu. Rusek ostro lecial na 1 miejscu ale Uukraina dostala takiego kopa od telewidzow ze wygrali po kursie 10+ ~~ na live xd
Sorka. Fakt Australia wtedy prowadzila. Ta kobitka taka azjatyckaNie do końca tak było, ale jesteś blisko...
Australia miała już kurs 1,07 na bet, Ukraina @ 21-29.
Wiem, bo sam świętowałem złapanie Ukrainy po @23 i @26
Thiem 2-0 @1.91 1xbet