>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Jaki był największy kurs na tego Bułgara? Ja po 2.87 łapałem, teraz już 2.40 spadło, a widziałem że jeszcze 3.10 przez chwile wisiało.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Zero woli walki, nie pokazuje nawet 50% tego co potrafi, nie rozumiem.
⛔⛔⛔
Tu już nawet cud nie pomoże.
niestety gra tak slabo ze moglby wrocic z tej podrozy ale po drugiej stronie siatki kto inny niz thiem..dzis jednak p.c leci...2 set thiem gruuubo polecam 8/10

5567 719

5567

Użytkownik
Z tym Bułgarem może być tak jak z Australijką rok temu - też była najlepsza a nie wygrala (2 miejsce). No ale zobaczymy ;)

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
jakbym mial kafla to po 400 zl bym wchodzil nie widzac zbytnio ryzyka...pablo ma dosc 4 podowjne serwis slabizna wymiana srednia a thiem nakrecony i mecz z nadalem w tle
Troche szkoda, to mój ulubiony zawodnik na tej nawierzchni. Po cichu liczyłem, że w finale spotka się dwóch bardzo doświadczonych zawodników Nadal i Pablo, ale Thiem tego nie odda, ba, nawet się zbytnio nie wysila.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Troche szkoda, to mój ulubiony zawodnik na tej nawierzchni. Po cichu liczyłem, że w finale spotka się dwóch bardzo doświadczonych zawodników Nadal i Pablo, ale Thiem tego nie odda, ba, nawet się zbytnio nie wysila.
przed meczem gralem p.c ale to byl blad

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom