>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Under 2,5 na Sassuolo - 1,45. Zwykle nie gram takich kursów, ale tu wejdę grubiej. Inter ciśnie. Im dłużej nie będzie strzelał, tym Sassuolo będzie miało mniej jakichkolwiek okazji.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Co myślicie o czerwie w meczu CP-Hull. Hull leci w końcówce może się ktoś zagotować
4 bramki w ostatnich 5 meczach. Wydaje mi się, że im większą oni mają presję tym gorzej grają i trafią. Mecz z Sunderlanem, mimo, że na nim zarobiłem dobitnie mnie przekonał, żeby w tym sezonie nic na nich nie stawiać.

R 125

roger12

Użytkownik
4 bramki w ostatnich 5 meczach. Wydaje mi się, że im większą oni mają presję tym gorzej grają i trafią. Mecz z Sunderlanem, mimo, że na nim zarobiłem dobitnie mnie przekonał, żeby w tym sezonie nic na nich nie stawiać.
Mi chodzi o kartoniki. Tygrysy już nie raz pokazali że mają łby gorące teraz wiedzą że, lecą czuje że ktoś tam nie wytrzyma. Ale i w sumie w drugą strone może iść już pozamiatane a więc, będzie piknik

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
CP-Hull
CP over 2.5 gola
@1.60
CP-Hull
over 3.5
@2.15
iForbet

Marco Silva ściąga 2 obrońców i idzie all in, wprowadzając ofensywnych zawodników. Jedna kontra powinna załatwić sytuację. Dzis Palace gra na luzie i liczę, że bramki tutaj jeszcze wpadną.

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Trener Hull wstawił dwóch napadziorów po przerwie. Chyba gość allinuje tutaj, miejmy nadzieję, że Hull coś trafi przy 3 napastnikach
ściągnął 3 obrońcę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom