D
0
dutra
Gość
-_-Kristina Schmiedlova 1 set @1.81 1xbet
-_-Kristina Schmiedlova 1 set @1.81 1xbet
Zainwestują te 750tyś euro na swoją przegraną i maja budżet na cały rok.Utrecht chyba nie odda tego meczu No chyba, że zrobią to perfidnie ????
Tak, tak te wasze teorie. We Włoszech już była o tym mowa o końcówkach i odpuszczaniu. Już gra warta świeczki nie jest bo władze takim klubom nakładaja ujemne punkty w kolejnych sezonach.W Palermo łamak będzie. Zaryzykuję i czekam do przerwy z kursem na Genoe
Tylko, że Crotone prowadzi, Genoa coraz bardziej zagrożona spadkiem. Spięci będą na 2 połowę, a Palermo? 16, pogoda nie sprzyjająca grze w piłkę...Tak, tak te wasze teorie. We Włoszech już była o tym mowa o końcówkach i odpuszczaniu. Już gra warta świeczki nie jest bo władze takim klubom nakładaja ujemne punkty w kolejnych sezonach.
A skąd pewność że to właśnie Genua nie chcą spuścić? Zresztą kolejny mecz Crotone z Juve tam nie mają co szukac punktow wystarczy że genua wygra z Torino i utrzymanie mają. To tylko domysły no ale lekko wartoTylko, że Crotone prowadzi, Genoa coraz bardziej zagrożona spadkiem. Spięci będą na 2 połowę, a Palermo? 16, pogoda nie sprzyjająca grze w piłkę...
Torino - Napoli, over 1.5 HT @ 1.94 Unibet
Gó... im zrobią. Tydzień temu Inter się im podłożył i co ? W poprzednim spotkaniu były cuda na kiju. Liczę, że dziś będzie podobnie.Tak, tak te wasze teorie. We Włoszech już była o tym mowa o końcówkach i odpuszczaniu. Już gra warta świeczki nie jest bo władze takim klubom nakładaja ujemne punkty w kolejnych sezonach.
wg mnie nic tu sie nie szykuje zobaczymy kto miał racje. To że taki Inter sie podkłada to może mało ważne gdyż to walka u góry tabeli nie o utrzymanie w najwyższej klasie rozgrywek i ogromne pieniądze. Bo pomiędzy Serie A a B jest przepaść zresztą tak samo jak w innych ligach. Oczywiście dopóki nikt nikomu nic nie udowodni uja zrobią ale władze na takie coś i tak karają ujemnymi punktami zobacz sobie co było w poprzednich sezonach. Lekko warto ale nie ma tutaj wg mnie żadnej ustawki.Gó... im zrobią. Tydzień temu Inter się im podłożył i co ? W poprzednim spotkaniu były cuda na kiju. Liczę, że dziś będzie podobnie.
Genoa @4.25
Genoa DNB @2.85
Grasz o utrzymanie i nie oddajesz celnego strzału na bramkę. Dziwne trochę. Chyba, że poprostu nie chcesz przypadkowo strzeli gola przed przerwą. Dla mnie ten mecz smierdział juz wcześniej. Pisałem w dziale.
Poniżej 1.5 na Sparcie
3,25
Pewniakiem bym tego nie nazwał, ale umiejętności mierne a im dalej w las to Sparta za wszelka cene bedzie pilnować wyniku. Warto spróbować