henek9
Użytkownik
PSV over 1.5 gola 1.60
PSV over 1.5 gola 1.60
$$$Beatriz Haddad Maia @1,062 ALL IN
Ostatnio chyba za dużo cukru przyjmujesz co ?$$$
Chyba zaproszę przyjaciół do kina za tą wygraną. Kupie im cole i jak starczy kaski też chipsy. (oczywiście jeśli będą chcieć, bo dla mnie nie, bo te produkty powodują raka i ich unikam)
Ok przekonałeś nasNie grajcie tam nic w tej Genui bo tam nic nie będzie może max 1-1 ale nic poza tym.
Czy ostatnio więcej to nie wiem, ale zawsze lubiłem słodzić herbatkę dużo. Pamiętam jak byłem maleńki i chodziłem do kolegi takiego dobrego mojego, często u niego jadlem tez obiad itd., no i wiele razy siedziałem przy stole i tak sypałem sobie 4,5,6 łyzeczke, a w pewnym momencie jego ciotka do mnie: "Ileeeeeeeeeeeeeeeee??????????!!!!!!!!" ????????Ostatnio chyba za dużo cukru przyjmujesz co ?
Na bogato ????Czy ostatnio więcej to nie wiem, ale zawsze lubiłem słodzić herbatkę dużo. Pamiętam jak byłem maleńki i chodziłem do kolegi takiego dobrego mojego, często u niego jadlem tez obiad itd., no i wiele razy siedziałem przy stole i tak sypałem sobie 4,5,6 łyzeczke, a w pewnym momencie jego ciotka do mnie: "Ileeeeeeeeeeeeeeeee??????????!!!!!!!!" ????????
Zgadza się Filipku, to są bogate wspomnienia, których nikt mi nie odbierze Aż chciałoby się znowu być w takim wieku, no ale to niestety nie jest chyba już możliwe.Na bogato ????
Popatrz sobie na H2H ich pojedynków -> http://www.betexplorer.com/soccer/italy/serie-a/palermo-genoa/0t84BB26/Fajne te wasze teorie.