>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Beatriz Haddad Maia @1,062 ALL IN
✅✅✅ $$$

Chyba zaproszę przyjaciół do kina za tą wygraną. Kupie im cole i jak starczy kaski też chipsy. (oczywiście jeśli będą chcieć, bo dla mnie nie, bo te produkty powodują raka i ich unikam)

D 0

dutra

Gość
✅✅✅ $$$
Chyba zaproszę przyjaciół do kina za tą wygraną. Kupie im cole i jak starczy kaski też chipsy. (oczywiście jeśli będą chcieć, bo dla mnie nie, bo te produkty powodują raka i ich unikam)
Ostatnio chyba za dużo cukru przyjmujesz co ? :cool:

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Korona lub remis @ 1.80 ✅✅✅lekko można spróbować, czuje w tym meczu niespodzianke, w 1 połowie Lechia nic wielkiego nie pokazała, Korona za to dwie setki

5567 719

5567

Użytkownik
Ostatnio chyba za dużo cukru przyjmujesz co ? :cool:
Czy ostatnio więcej to nie wiem, ale zawsze lubiłem słodzić herbatkę dużo. Pamiętam jak byłem maleńki i chodziłem do kolegi takiego dobrego mojego, często u niego jadlem tez obiad itd., no i wiele razy siedziałem przy stole i tak sypałem sobie 4,5,6 łyzeczke, a w pewnym momencie jego ciotka do mnie: &quot;Ileeeeeeeeeeeeeeeee??????????!!!!!!!!&quot; ????????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Czy ostatnio więcej to nie wiem, ale zawsze lubiłem słodzić herbatkę dużo. Pamiętam jak byłem maleńki i chodziłem do kolegi takiego dobrego mojego, często u niego jadlem tez obiad itd., no i wiele razy siedziałem przy stole i tak sypałem sobie 4,5,6 łyzeczke, a w pewnym momencie jego ciotka do mnie: &quot;Ileeeeeeeeeeeeeeeee??????????!!!!!!!!&quot; ????????
Na bogato ????

R 125

roger12

Użytkownik
Fajne te wasze teorie. Coraz to większy syf robicie w działach pisaniem o układach.
Kolejny widzę dziś we Francji w Caen

matiee 407

matiee

Użytkownik
nie wiem czy ja bym czasami nie wygrał z Isnerem na ziemi. nie czułbym się, że jestem na straconej pozycji przed meczem xD ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom