ludzie stawiajcie na Wizards @1,50 albo @1,58 jesli ktos sie nie boi dogrywki, biore na klate ten mecz, stawka 10/10, stawiam swoja reputacje i wiedze zdobyta na koszykowce na szali, ale ***** Wizards musza dzis wygrac, jak przegraja to bedzie chyba moj ostatni typ podany na forum i go odszczekam
easy, kto zagral nie zaluje.
ATP_open na pewno masz sporo racji i na dluższą mete obstawianie niskich kursow jest złe, dlatego rzadko staram sie to robić,a skuteczność na niskich typach akurat mam niezłą toteż nie rezygnuje z nich calkowicie. Ja pogralem mocniej -4,5 handi Wizz, ale tu na
live jako pewniaka stawka 10/10 itp. wolalem podac bezpieczny typ, zeby nie bylo jaj np. jakby Wizz wygraliby 4-ma.
Ja sie troche zrazilem do handi, moze niepotrzebnie, tzn. wiele razy dobrze typowalem mecz, ale byl wygrany 1-3 punktami i handi poszlo sie jebac, to jest irytujace. Albo powiedzmy zagralem handi -2,5 bylo +5 ostatnia akcja i trojka rowno z syrena, konczy się +2 a moj kupon do smieci. Ogólnie to zgadzam się, że lepiej grac kursy >2 czy nawet @3, @4 bo na dluzsza mete nie wyzyjesz z @1.1 Pozdro