>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Mocno wtapia, ale mimo wszystko wierzę, że nawiąże walkę.
Steve Beaton wygra 7. leg @ 1,63 Unibet ✅
Pierwsze przełamanie w spotkaniu, widać było że jest mu trochę wstyd za początek meczu i szybko się rozprawił z Ulfem w tym legu.

Nie chce mi się wierzyć, że &quot;Bronze Adonis&quot; ugra tylko jednego lega w starciu z dość przeciętnym skandynawem :x

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Racja, troche popatrzyłem i ja idę w Niemców za drobne bo kurs za wysoki @4,74. Grają u siebie w Kolonii, na pewno beda zmotywowani, a USA na pewno w jakimś eksperymentalnym składzie, rok temu Niemcy tez wygrały z nimi na MŚ, 2 ostatnie pojedynki to wygrana Niemców, ogólem w ostatnich latach mieli z reguły wyrównane mecze, patrząc tylko od 2010 to mają bilans 4-4, w 2009 USA wygrali dopiero po dogrywce. I tak stawiam 60-40 na USA, ale po takim kursie to grzech nie sprobowac.
Niemcy +2,5 tez nie najgorszy kurs ! ???? ????

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Dajcie spokój z tym bronieniem punktów, przecież Monachium to 250 - ka, za półfinał pewnie jakieś 100 pkt, to w przypadku takiego Zvereva tyle co i nic.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
zvrev to baloniki jak w wta :cool: tam by się z tym nadawał. zero ryzyka wszystko bezpiecznie przez środek, tak grając to on tu seta nawet nie ugra

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom