>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
crisoo 398

crisoo

Użytkownik
Niech ktoś powie Zverevovi, że permanentnie stanie pod trybuną na dłuższą metę nic nie da.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Witam Finy zgodnie z planem 2-0 już będzie pogrom
to jeszcze zostanie Canada i Usa o 20:15 ????
Over 5,5 1.43
2 tercja finy over 0,5 1.30
2 tercja over 1,5 1.84
3 tercja 1,5 1.85
3 tercja over 0,5 finy 1.31

seba1b 109

seba1b

Użytkownik
Witam, wiem że to nie miejsce na takie pytanie ale możecie polecić mi jakiś legalny buk z fajnym bonusem łatwym do zrobienia. Właśnie skończyłem w totolotku obracać i może przeniósł bym kapitał to innego.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
To co Hiszpan (Carballes Baena) zabrał, to Węgier (Balazs) oddał ????
Tez mialem Balazsa zagrac ale utopilem juz na Baenie i jak widzialem kurs 9 to odpuscilem...
Warto chyba cos w strone Harrisona zagrac, Ferrer niewyrazny jakis i wyniki ostatnio tez slabe..

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Pliskova Kr. - Ostapenko J. 1 @ 2.45
Szybko i na temat. Ostapenko ma problem z nogą. Trenerka mówiła jej podczas dzisiejszego meczu, żeby wytrzymała 20 minut. Po meczu sama Ostapenko mówiła, że czuje jeszcze Stuttgart. Szukać buka który po kreczu da wam wygraną.
E: Lewa noga obklejona plastrami
Wielkie dzieki. I to jest value! ???? a buki wystawily 1.40 na Ostapenko, zaden z oddsmakerow nie wiedzial o takim info?Oczywiscie ze wiedzieli, ale kurs mial byc 1.4 na podbitke co dla niektorych:p. Reputa leci.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
w kosza w bulgarskiej Beroe vs Cherno idzie jakis walek napewno. w Pre linia -15.5, po 3 minutach gry jest 4:3 a handi -23.5???:p
Polecam pograc handi na Cherno.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom