atp_open
Użytkownik
to moze przeliteruje : NIE GRA SIE KURSOW PONIZEJ 1.8, wiec wybacz ale nie przekonasz mnie do kursow 1.1,magicznych 1.36, czy nawet 1.58. Boston +4.5HT za 1.9 mi nie weszlo, ale weszlo mi przed chwila Guarama @+2.20 jak bylo 2 min do konca, i byl remis. Gospodarze rzucili za 3 i kurs na moich zrobil sie cos 4 a wiec 1.25 na gospodarzy. Moi zrobili 6:0 run, w tym ostatnia trojka na beat the buzzer. Inny przyklad? pogralem Quilmes ze wygra HT @ 1.80, w 1szej kwarcie zrobili 25:21, pozniej zrobilo sie 31:33..bylo nawet 31:37...kurs na moj typ byl 10.25 na bet365 a wiec piekne 1.0625 na "pewniakow" ze wygraja HTbo przeciez kursik 1.0625. Nie dosc ze gospodarze(kurs w pre 1.34) to zrobili z 21:25 na 37:31...chyba 3 min do konca byly. Chcesz wiedziec jaki wynik do przerwy? 41:38 hehe i tez trojeczka na koniec HT. 10.25 kurs zrobil 10:1 run i komus petarda na 1.06 poszla z dymem.Wiesz jaki aspekt psycziny tego? Quilmes wygralo meczyk 90:79...Takich przykladow mam sporo i sporo, ale dopiero zrozumiesz jak przejebiesz na jakims 1.36 ???? . Mam nadzieje ze sie wczesniej opamietasz a tymczasem gratuluje 1.58
Pozdro
P.S. Powiesz ze raz na jakis czas Ci nie wpadnie 1.58 i bedzie dobrze, ale pamietaj ze "czarne serie" hazardzistow wlasnie zaczynaja sie od wlasnie takich "pewek" gdzie niby mialo wejsc a nie weszlo, i przez nerwy bedziesz stawial wieksza sume na jeszcze mniejszy kurs zeby szybko odrobic, a czarna serie bedzie trwac i trwac...Pamietaj ze bukmacher potrzebuje tylko jedna taka serie, potrzebuje jeden taki kirs 1.36 na ktorym przegrasz zebys przegral polowe bankrolu lub wiecej ???? Tylko jedna czarna seria wystarczy..
Pozdro
P.S. Powiesz ze raz na jakis czas Ci nie wpadnie 1.58 i bedzie dobrze, ale pamietaj ze "czarne serie" hazardzistow wlasnie zaczynaja sie od wlasnie takich "pewek" gdzie niby mialo wejsc a nie weszlo, i przez nerwy bedziesz stawial wieksza sume na jeszcze mniejszy kurs zeby szybko odrobic, a czarna serie bedzie trwac i trwac...Pamietaj ze bukmacher potrzebuje tylko jedna taka serie, potrzebuje jeden taki kirs 1.36 na ktorym przegrasz zebys przegral polowe bankrolu lub wiecej ???? Tylko jedna czarna seria wystarczy..