ajax
Forum VIP
Muruguza set 1 @6.10 (Óni) biorę, fajna walka się zrobiła
Dobrze, że poszedł cash-in w odpowiednim momencie. Czułem, że tam się*jeszcze raz zmienią losy pierwszego seta :]
Muruguza set 1 @6.10 (Óni) biorę, fajna walka się zrobiła
-13,5 mama co stawiales ?
myslalem po pierwszej kwarcie na over 105 na nich, ale wiem ze jak maja duza przewage to lubia odpuszczac. Wiec sobie darowalem.-13,5 mam
okres 2 stopnia, już jej ciekło ????CO sie stalo z Muguruzą ?
czesc ! co ci z jednej jak grales 0ver 2.5Jesli w Danii nie padnie bramka to juz nic dzisiaj nie stawiam!
nareszcie madrze mowisz!dziś mój ostatni dzień na forum, kończę z bukiem, trzeba poszukać pracy, jakąś dziewczynę, zrobić dziecko i jakoś żyć.
Pozdro for all !!!!!
serio chce Ci się pracować w jakiejś normalnej robocie, w której robisz tylko żeby zarobić a nie z pasji?trzeba poszukać pracy
LajtowoNykobing - Vendsyssel ov 1,5 @ 2,10
a do gara z czego włożę? kto zapłaci ratę kredytu itp?serio chce Ci się pracować w jakiejś normalnej robocie, w której robisz tylko żeby zarobić a nie z pasji?
czyli z buka na minusie? ????a do gara z czego włożę? kto zapłaci ratę kredytu itp?
tu nawet nie chodzi o minus czy plus, ale ile można siedzieć przed kompem, nie mieć znajomych, obstawiać mecze nawet w święta?czyli z buka na minusie?