koleś rzucił tam w 1 kwarcie w 1 akcji za 2 pkt i linia skoczyla do under 179,5 czasem wystarczy poczekac na sam poczatek bo potem te pkt sa decydujace.wiem, ale grałem pre. Na żywo zarobiłem swoje, ale myślałem że o ten bet też mogę być spokojny. Szkoda..
a czasem nie warto bo ceglą od początku i jak się pogra under który już spadł to potem nie wchodzi bo w którejś kwarcie zaczynają rzucać.koleś rzucił tam w 1 kwarcie w 1 akcji za 2 pkt i linia skoczyla do under 179,5 czasem wystarczy poczekac na sam poczatek bo potem te pkt sa decydujace.
i trzeba dodawac typy "za firanki". Dlatego skonczylem podawanie typow w swoim temacie. No nic minus to minus.koleś rzucił tam w 1 kwarcie w 1 akcji za 2 pkt i linia skoczyla do under 179,5 czasem wystarczy poczekac na sam poczatek bo potem te pkt sa decydujace.
IziMuguruza wygra 8 gema @2,37
3 kwarta umoczyla.Mam CSKA&over 170pkt
Na drugą połowę wychodzili z linią 180, a na czwartą kwartą schodzą z 160...
Co za partacze, a same Khimki pierwsze punkty trafiły po 5 minutach trzeciej kwarty ????
I to 1 z 2 osobistych. Bravo
Dwie akcje - dwa pudła na otwarcie.????
może coś postrzelają w 2 połówce?Nykobing - Vendyssel over 0,5 do ht @2,2
No powinni.może coś postrzelają w 2 połówce?
Raczej tak, mecz jest dość szybki, a Nykobing nigdy w tym sezonie, a na pewno u siebie, nie zaliczyło bezbramkowego meczu, najgorzej było 2 x 1:0 dla gospodarzy.może coś postrzelają w 2 połówce?
a co stawiales ?Cedevita 65:44 HT.
Jak na razie idą aż miło.