>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
wiem, ale grałem pre. Na żywo zarobiłem swoje, ale myślałem że o ten bet też mogę być spokojny. Szkoda..
koleś rzucił tam w 1 kwarcie w 1 akcji za 2 pkt i linia skoczyla do under 179,5 czasem wystarczy poczekac na sam poczatek bo potem te pkt sa decydujace.

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Darrusafaka w 1 polowie grali zmiennicy w 2 wchodza podstawowi i robia wiatraki z Usak. Darrusafaka nawet kurs 2.75 i + 5,5 po 1,83 byl.
do polowy -9 na Koniec 78-70.

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
koleś rzucił tam w 1 kwarcie w 1 akcji za 2 pkt i linia skoczyla do under 179,5 czasem wystarczy poczekac na sam poczatek bo potem te pkt sa decydujace.
a czasem nie warto bo ceglą od początku i jak się pogra under który już spadł to potem nie wchodzi bo w którejś kwarcie zaczynają rzucać. ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
i trzeba dodawac typy &quot;za firanki&quot;. Dlatego skonczylem podawanie typow w swoim temacie. No nic minus to minus.

Otrzymane punkty reputacji: +2
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Mam CSKA&amp;over 170pkt
Na drugą połowę wychodzili z linią 180, a na czwartą kwartą schodzą z 160...
Co za partacze, a same Khimki pierwsze punkty trafiły po 5 minutach trzeciej kwarty ????

I to 1 z 2 osobistych. Bravo

Dwie akcje - dwa pudła na otwarcie.????

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Mam CSKA&amp;over 170pkt
Na drugą połowę wychodzili z linią 180, a na czwartą kwartą schodzą z 160...
Co za partacze, a same Khimki pierwsze punkty trafiły po 5 minutach trzeciej kwarty ????

I to 1 z 2 osobistych. Bravo

Dwie akcje - dwa pudła na otwarcie.????
3 kwarta umoczyla.

lusy_b 69K

lusy_b

Znawca - Snooker
⛔ może coś postrzelają w 2 połówce?
Raczej tak, mecz jest dość szybki, a Nykobing nigdy w tym sezonie, a na pewno u siebie, nie zaliczyło bezbramkowego meczu, najgorzej było 2 x 1:0 dla gospodarzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom