>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Grajcie Wiesbaden w siatkę
One są lepsze, wygrają to wreszcie na terenie rywalek.
Ostatnio 0-2 wygrywały to dostały 3 sety z rzędu. U siebie 3-0 na miękko. -1,5 też jest do gry

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
No to, że Czesi byli ogolnie lepszym zespolem się zgadzam, ale jak już piszesz o fartownym golu Polakow, to wypadaloby to samo napisac o bramce Czechow. To się nazywa obiektywizm :]
Czesi druga bramka po akcji bez przypadku. O tym nic nie mowisz

5567 719

5567

Użytkownik
Czesi druga bramka po akcji bez przypadku. O tym nic nie mowisz
A po co mam pisać? Mam cały mecz skomentowac? Pisalismy w momencie gdy było 1-1, a to, ze Czesi lepsi byli przecież przyznałem. Jak chcesz zebym się wypowiedział o bramce na 2-1 to proszę: bramka jak kazda inna :]

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
50:45...95...79 do underka srednio 39 na kwarte. Wszystko mozliwe. Zrobia jakies 20:13 w 3ciej lub cos w ten desen. Takze ja jeszcze pogram under 45.5 @ 1.83.
under 45.5 w 3ciej kwarcie ✅ ✅ ✅ 20:13...vs 20:18... chociaz punkty Kazan dobrze trafione lol. Pozostalo 41 pkt...

Otrzymane punkty reputacji: +3
opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
nie no to są jaja, typy grają w 4 kwarcie jakby od tego ile będą mieć punktów zależało ich życie. 15 sekund do końca a typ zapieprza żeby rzucić za 3 i trafia i under 176.5 poszedł się walić dwoma punktami

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
nie no to są jaja, typy grają w 4 kwarcie jakby od tego ile będą mieć punktów zależało ich życie. 15 sekund do końca a typ zapieprza żeby rzucić za 3 i trafia i under 176.5 poszedł się walić dwoma punktami
na zywo bylo nawet 190. a przez cala przerwe 185

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom