Czesi druga bramka po akcji bez przypadku. O tym nic nie mowiszNo to, że Czesi byli ogolnie lepszym zespolem się zgadzam, ale jak już piszesz o fartownym golu Polakow, to wypadaloby to samo napisac o bramce Czechow. To się nazywa obiektywizm :]
jak na avatarze to Twoje plery to graty - troche wysilku musiales wlozycCzesi druga bramka po akcji bez przypadku. O tym nic nie mowisz
A po co mam pisać? Mam cały mecz skomentowac? Pisalismy w momencie gdy było 1-1, a to, ze Czesi lepsi byli przecież przyznałem. Jak chcesz zebym się wypowiedział o bramce na 2-1 to proszę: bramka jak kazda inna :]Czesi druga bramka po akcji bez przypadku. O tym nic nie mowisz
I długi.
Dzieki wielkie ! ????Ja kiedyś jak wyplacałem to na drugi dzień miałem.
na zywo bylo nawet 190. a przez cala przerwe 185nie no to są jaja, typy grają w 4 kwarcie jakby od tego ile będą mieć punktów zależało ich życie. 15 sekund do końca a typ zapieprza żeby rzucić za 3 i trafia i under 176.5 poszedł się walić dwoma punktami
+1,5 @ 1.66 wjezdzasz?Haha na Wiesbaden już @3.25
Pogrzalo ich
wiem, ale grałem pre. Na żywo zarobiłem swoje, ale myślałem że o ten bet też mogę być spokojny. Szkoda..na zywo bylo nawet 190. a przez cala przerwe 185
95:83...178... Kazan glupota, maja 15 pkt przewagi i zamiast grac na czas to jeszcze robia szybkie akcje i ryzykowac kontuzje. Tak sie wlasnie poznaje mentalnie chore teamy. Mam nadzieje ze ktoa chociaz lapal 190 jak byla linia.