>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
To głupie po tak długim i pewnie nierzadko owocnym czasie rezygnować z pasji i dodatkowej pensji. Akurat bukmacherka uczy, bawi, smuci, ale tez daje hajs, ekstazę i poczucie, że jesteś drugim Nostradamusem kiedy wchodzi Ci coś, co reszta dawno spisała na straty. To jak seks i poker. Baw się tym, a wszystko będzie ok.
Na przykład... ja już dzisiaj poza Rogerem nic nie gram, pieprzona koszykówka :V
czytałeś w dziale historię człowieka ?

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
aż się boję.
Wszystkie bety na Rogera do gry. Wszedł w mecz pięknie
-4,5
@1.9
1XBET

W 74

wielkapala

Użytkownik
Kursy pre na Legionowo 10? Az wierzyc sie nie chce ????
ale co tu wierzyc ? dabrowa ma mecz o 5 miejsce i nic jej to nie da czy zdobedzie 3pkt czy nie. zobacz h2h nawet jak potrzebowaly punktow to z legionowa sie im zle gralo. legionova wygra to ma przewage parkietu w barazach. a to duzo do tego patrz co wczoraj chemik odjebal kurs tez pewnie 8 :p

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Bawimy się.
Czwarty gem Roger
3.7
Bet365
⛔

Jeszcze nie teraz, ale już widać dobry return

J 65

jacolakk

Użytkownik
Pany jak robiłem depozyt na bet365 przzez przeelew to jeśli chce wypłacić środki to tylko i wyłącznie poprzez przelew bankowy czy inna metoda też mogę &gt;&gt;?

seedmenn 171

seedmenn

Użytkownik
Pany jak robiłem depozyt na bet365 przzez przeelew to jeśli chce wypłacić środki to tylko i wyłącznie poprzez przelew bankowy czy inna metoda też mogę &gt;&gt;?
Tylko przez przelew - zawszę tą samą metodą co wpłacałeś ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom