ja mialem pograne 3,5+ wiec jestem na 0 :]Te klauny z Rumunii nawet +2,5 nie pokryli
To. Może jeszcze Ci pieniądze zwrócić królu bukmacherki? ???? trzeba było wczoraj grać moje typy to byś sporo zarobił a jeśli dzisiaj coś nie weszlo to nie płacz bo ja Ci nie napisałem, że masz to zagraćDobra gościu, dziekuje
Ostatni raz typy od jakis no nameow
29-26 na poltorej min przed koncem
przecież to leszczeKtos wchodzi w berlin ??
Ja zagrałem +4,5 ale jestem zapałke naja mialem pograne 3,5+ wiec jestem na 0 :]
Z analiz w dziale wynikao ze leszcze to.turki i berlin izziprzecież to leszcze
Zresztą co ja się dziwię ???? Twoj awatar wiele o Tobie mówi ????Dobra gościu, dziekuje
Ostatni raz typy od jakis no nameow
29-26 na poltorej min przed koncem
ale i tak nie ma co wyzywac kolegi, bylo blisko i gdyby bramkarz lepiej bronil to by wpadloJa zagrałem +4,5 ale jestem zapałke na![]()
Ja tylko grzecznie podziekowalem ????To. Może jeszcze Ci pieniądze zwrócić królu bukmacherki? ???? trzeba było wczoraj grać moje typy to byś sporo zarobił a jeśli dzisiaj coś nie weszlo to nie płacz bo ja Ci nie napisałem, że masz to zagrać![]()
Ja go nie wyzywam, tylko tych piłkarzyków ręcznych, że dali sobie wrzucić 31 bramke ;]ale i tak nie ma co wyzywac kolegi, bylo blisko i gdyby bramkarz lepiej bronil to by wpadlo
chodzilo mi o Matiego :grin:Ja go nie wyzywam, tylko tych piłkarzyków ręcznych, że dali sobie wrzucić 31 bramke ;]
Zeljeznicar 1 gol @1.72
Chyba nie większę niż Istanbul...przecież to leszcze
Jak chcesz stracić 15% to niech ktoś ze znajomych mający firmę zatrudni Cię na umowę o dzieło (Firma wykaże stratę, Ty dostaniesz wypłatę) lub idź do kasyna po zaświadczenie.A znasz jakiś sposób po za tym co przedstawiłeś co nie trzeba się z nikim dogadywać? Mogę nawet te 15% stracić.
Ja wszystko doskonalę rozumiem, ale zanim wykonam pewne kroki muszę się upewnić.