ja mialem pograne 3,5+ wiec jestem na 0 :]Te klauny z Rumunii nawet +2,5 nie pokryli
To. Może jeszcze Ci pieniądze zwrócić królu bukmacherki? ???? trzeba było wczoraj grać moje typy to byś sporo zarobił a jeśli dzisiaj coś nie weszlo to nie płacz bo ja Ci nie napisałem, że masz to zagraćDobra gościu, dziekuje
Ostatni raz typy od jakis no nameow
29-26 na poltorej min przed koncem
przecież to leszczeKtos wchodzi w berlin ??
Ja zagrałem +4,5 ale jestem zapałke naja mialem pograne 3,5+ wiec jestem na 0 :]
Z analiz w dziale wynikao ze leszcze to.turki i berlin izziprzecież to leszcze
19:17 -> 23:17+45,5 1 set @1,66 istanbul - berlin
Zresztą co ja się dziwię ???? Twoj awatar wiele o Tobie mówi ????Dobra gościu, dziekuje
Ostatni raz typy od jakis no nameow
29-26 na poltorej min przed koncem
ale i tak nie ma co wyzywac kolegi, bylo blisko i gdyby bramkarz lepiej bronil to by wpadloJa zagrałem +4,5 ale jestem zapałke na
Ja tylko grzecznie podziekowalem ????To. Może jeszcze Ci pieniądze zwrócić królu bukmacherki? ???? trzeba było wczoraj grać moje typy to byś sporo zarobił a jeśli dzisiaj coś nie weszlo to nie płacz bo ja Ci nie napisałem, że masz to zagrać
Ja go nie wyzywam, tylko tych piłkarzyków ręcznych, że dali sobie wrzucić 31 bramke ;]ale i tak nie ma co wyzywac kolegi, bylo blisko i gdyby bramkarz lepiej bronil to by wpadlo
chodzilo mi o Matiego :grin:Ja go nie wyzywam, tylko tych piłkarzyków ręcznych, że dali sobie wrzucić 31 bramke ;]
Zeljeznicar 1 gol @1.72
Chyba nie większę niż Istanbul...przecież to leszcze
Jak chcesz stracić 15% to niech ktoś ze znajomych mający firmę zatrudni Cię na umowę o dzieło (Firma wykaże stratę, Ty dostaniesz wypłatę) lub idź do kasyna po zaświadczenie.A znasz jakiś sposób po za tym co przedstawiłeś co nie trzeba się z nikim dogadywać? Mogę nawet te 15% stracić.
Ja wszystko doskonalę rozumiem, ale zanim wykonam pewne kroki muszę się upewnić.