To. Może jeszcze Ci pieniądze zwrócić królu bukmacherki? ???? trzeba było wczoraj grać moje typy to byś sporo zarobił a jeśli dzisiaj coś nie weszlo to nie płacz bo ja Ci nie napisałem, że masz to zagrać
To. Może jeszcze Ci pieniądze zwrócić królu bukmacherki? ???? trzeba było wczoraj grać moje typy to byś sporo zarobił a jeśli dzisiaj coś nie weszlo to nie płacz bo ja Ci nie napisałem, że masz to zagrać
Ja tylko grzecznie podziekowalem ????
Gdzie widzisz tu placz?? Zobacz sobie swoich ostatnich 6 postow chyba na 1 stronie jak to wyplakujesz bramkarza Vaslui, skrzydlowego na kontrze albo caly ten mecz
A znasz jakiś sposób po za tym co przedstawiłeś co nie trzeba się z nikim dogadywać? Mogę nawet te 15% stracić. Ja wszystko doskonalę rozumiem, ale zanim wykonam pewne kroki muszę się upewnić.
Jak chcesz stracić 15% to niech ktoś ze znajomych mający firmę zatrudni Cię na umowę o dzieło (Firma wykaże stratę, Ty dostaniesz wypłatę) lub idź do kasyna po zaświadczenie.
Jeśli chodzi dzisiaj o ręczną to na pierwszy rzut Górnik - Legionowo.
Zabrze teoretycznie powinno rozjechać dzisiaj gości i (-3.5) biorę przedmeczowo, ale liczę na początku na jakąś przewagę bramkową Legionowa i może coś w niższej lini się pojawi.