Ty juz nie badz taki specjalista od avatarow, bo pieciokrotnie cos polecales, wiec Ci zaufal. Nie weszlo, trudno, ale nie badz hipokryta, bo sam 5 postow plakales, jaki to mecz jest bee .Zresztą co ja się dziwię ???? Twoj awatar wiele o Tobie mówi ????
No bo uważam, że bramkarz jest najbardziej winny tej porażki bo gospodarze wcale.nie grali jakoś świetnieJa tylko grzecznie podziekowalem ????
Gdzie widzisz tu placz?? Zobacz sobie swoich ostatnich 6 postow chyba na 1 stronie jak to wyplakujesz bramkarza Vaslui, skrzydlowego na kontrze albo caly ten mecz
dłuuugo, juz myslalem ze wałek.w ghanie w strzalach po 10 minutach gry 3-2, 1-2. powinno zaraz cos wpasc @1.70
2-0Zalzjenicar -0.5 @1.90 < polecam cisną cały czas, biorą 3pkt.
na pewno nie z moichZ analiz w dziale wynikao ze leszcze to.turki i berlin izzi
moim zdaniem podobne a Turasy grają u siebie, więc ich raczej pojadąChyba nie większę niż Istanbul...
Kolejny fanboy Barcelony i dlatego go bronisz. Chodzi mi o to, że nazywa mnie "jakimś no namem" ponieważ nie weszlo to co ja polecilem... Jak ja gram typy od kogoś z tego forum to nie pisze, że ostatni raz już od Ciebie coś biorę bo jesteś słaby...Ty juz nie badz taki specjalista od avatarow, bo pieciokrotnie cos polecales, wiec Ci zaufal. Nie weszlo, trudno, ale nie badz hipokryta, bo sam 5 postow plakales, jaki to mecz jest bee .
Sorry. Mieli 31:27 i piłkę, ledwo ogarnęli remis...Al Arabi -3,5 @ 1,70
oczywiście to z Kataru
Narazie grają pod ten remis, zobaczymy jescze 5 minWczoraj remis w ręczna wszedł w kuwejcie więc dzisiaj próbuje to samo ???? Al shabab - Al Arabia remis @6,50
Nie polecam oczywiście tego bo zaraz znowu jakiś gość będzie płakał ????
Pozdr dla ludzi którzy do bukmacherki podchodzą z dystansem ????
Wczoraj remis w ręczna wszedł w kuwejcie więc dzisiaj próbuje to samo ???? Al shabab - Al Arabia remis @6,50
Nie polecam oczywiście tego bo zaraz znowu jakiś gość będzie płakał ????
Pozdr dla ludzi którzy do bukmacherki podchodzą z dystansem ????
Gdyby tylko bramkarz gości był trochę pewniejszy to podbil bym ten typ jeszcze grubiej
tego bramkarza to bym nawet do stania jako slupek nie wzial ...
zaraz mi nerwy puszcza... pilka leci w srodek a on sie odsuwa... przeciez to jest smieszne ,skad oni go wgl wzieli ????
Bylbym wdzieczny gdyby ten bramkarz poszedl na lawke bo to jest jakas kUr** parodia ... grali by z pusta bramka i wyszlo by na to samo
teraz skrzydlowy pokazal ,ze kontry to jego najslabasza strona haha no parodia ten mecz
Pozdro człowieku z dystansem ????No bo uważam, że bramkarz jest najbardziej winny tej porażki bo gospodarze wcale.nie grali jakoś świetnie
Nigdy :razz:kiedy wracasz do podowania typów w temacie ;p
O jakim dystansie mówisz? Nie bardzo rozumiem.Pozdr dla ludzi którzy do bukmacherki podchodzą z dystansem ????
dystans do hajsu, gra to jego hobby :grin:O jakim dystansie mówisz? Nie bardzo rozumiem.