wlasnie takim value jesli w ogole mozna tak nazwac kurs 1.08 jest sc w gp monaco w F1tzn.. grając na pałę, bez większej analizy 1.05 to się zgadzam, że głupota. Ale czasem, nie często choć czasem są perełki po 1.05 które powinny być 1.002 i jest value i warto. Ale w skali roku takich przypadków nie ma wiele.
większe mają ci co wojują, ale jak jesteś ugodowy to do 1000 maks 1500 wszystko się zamkniedzieki za info.swoja droga myslalem ze sa to wieksze kary
Na jakiej podstawie portfel elektroniczny ma być zgłaszany przez banki? dla mnie to wygląda na jakąś bzdureSkrill również ma być objęty ta nowelizacją
Gdzieś czytałem całość w Internecie, za chwilę poszukam, jak znajdę to wrzuceTzn? Skąd masz to info?
Poważnie. Dzwonił kiedyś do mnie bo chciał pożyczyć - mała sumę ale pożyczyłem. Medalikarzowi tak samo wisiał i nie wiem czy do tej pory mu jeszcze nie oddał ???? było dzwonienie na jego numer domowy to ojciec odebrał i powiedział że Maciek ma teraz problemy finansowe ????poważnie? z tego co kojarzę to on zawsze walił sumy nawet 5 cyfrowe na bety
ale jak się wali 10 koła na kurs 1,05 to jest totalna głupota
beka, bo on zawsze mi się kojarzył ze starym dziadem po 30 a tu mówisz, że stary odbiera ????Poważnie. Dzwonił kiedyś do mnie bo chciał pożyczyć - mała sumę ale pożyczyłem. Medalikarzowi tak samo wisiał i nie wiem czy do tej pory mu jeszcze nie oddał było dzwonienie na jego numer domowy to ojciec odebrał i powiedział że Maciek ma teraz problemy finansowe
Zaczynając ten temat pytałem czy jeżeli chcę kompletnie przejść na legal i nie być ciągniętym za dupe w życiu za to, to czy trzeba pozamykac konta czy wystarczy jak one będą a ja tam hajsów nie będę wpłacać?Ale ja nie rozumiem czym Wy się tutaj stresujecie ???? kto będzie chciał to zostanie na zagranicznych bukach i będzie grać na własną odpowiedzialność. Po to mamy Skrill/neteller/nawet psc żeby sobie wpłacać do takiego całorocznego. Najlepiej to mieć jedno/dwa konta to normalnego użytkowania, w sensie przelewów i konto Skrill z wyrobioną kartą gdzie możemy sobie Nią robić zakupy i po problemie. Ludzie, bez spiny, wszystko chcą przeciwko Nam zrobić ale Polak cwany to i tak to obejdzie ????
Ode mnie dawno pożyczał, niby w terminie zawsze oddawał, ale kurde namolny się zrobił ???? Potrafił oddać i 2-3 dni później znowu pożyczać.Poważnie. Dzwonił kiedyś do mnie bo chciał pożyczyć - mała sumę ale pożyczyłem. Medalikarzowi tak samo wisiał i nie wiem czy do tej pory mu jeszcze nie oddał ???? było dzwonienie na jego numer domowy to ojciec odebrał i powiedział że Maciek ma teraz problemy finansowe ????
konto sobie możesz mieć, samo konto nie jest przestępstwemZaczynając ten temat pytałem czy jeżeli chcę kompletnie przejść na legal i nie być ciągniętym za dupe w życiu za to, to czy trzeba pozamykac konta czy wystarczy jak one będą a ja tam hajsów nie będę wpłacać?
dużo kwoty pożyczał? i jak argumentował pożyczkę? mówił po co?Ode mnie dawno pożyczał, niby w terminie zawsze oddawał, ale kurde namolny się zrobił Potrafił oddać i 2-3 dni później znowu pożyczać.
na 10 gemow 7 lamancow ????Panowie pograłem zakład życia jak wejdzie...
Spiragelli na live za 1,500,00pln około, do wyjęcia 22,000,00pln kurs 15
50-100, bo więcej nie chciałem pożyczać. W sumie nie argumentował, póki oddawał było mi wszystko jedno. Ale już pytanie codziennie o pożyczkę ostro denerwowało.konto sobie możesz mieć, samo konto nie jest przestępstwem
dużo kwoty pożyczał? i jak argumentował pożyczkę? mówił po co?
Dowodzi to tylko tego, że nie wyciągasz stamtąd pieniędzy.i grającym u zagranicznych to odradzam, szczególnie na konto, bo PiS nie będzie brał jeńców.
teraz człowiek sobie wyśle od legala na konto i ma luzik, jest legal, można spać spokojnie ????
skąd?Dowodzi to tylko tego, że nie wyciągasz stamtąd pieniędzy.