zibicool
Użytkownik
Gol. Dzięki...Agsu - Sabail ov 4.5 @ 1,72
Gol. Dzięki...Agsu - Sabail ov 4.5 @ 1,72
na skrill instantWyplacal tutaj ktos ostatnio z Betsyfa? Ile sie czeka na kase?
Za co zapłaciłeś karę finansową?nie pomogę ci, bo ja już gram od jakiegoś ponad roku na polskich bukach, u zagranicznych może z 1-2 postawiłem. Zapłaciłem karę i przynajmniej mam spokój.
totalna głupota, dobrze wybrany mecz po kursie np. 1,8 ma dla mnie takie same szanse wejścia jak po 1,08
Od 1 kwietnia wchodzi nowelizacja ustawy hazardowej, która zabrania gry na zagranicznych bukach pod dużą karalnością za łamanie, przez kary finansowe po nawet pozbawienie wolnościCoś się będzie działo, nie jestem w temacie, możesz streścić pokrótce
za grę w bahu, bo za co innegoZa co zapłaciłeś karę finansową?
nikt cie nie zamknie, ale gra u zagranicznych po 1 kwietnia to wam odradzam, bo PiS to nie PO i nie będą się szczypać.przez kary finansowe po nawet pozbawienie wolności
wiesz moze jakie?nie zapominajmy, że parę stron stara się, aby były u nas "legalne"
dupy nie dupy, ale nikt nie chce dostać poleconego z urzędu celnegoTrzęsi dupy jesteście Ja do 1 lipca będę grał a później zmiana DNSów i heja dalej u zagranicznych buków
Jak Cię wezmą za dupę to się nogami nakryjesz ???? wtedy będziesz trząsł dupąTrzęsi dupy jesteście ???? Ja do 1 lipca będę grał a później zmiana DNSów i heja dalej u zagranicznych buków
są osoby, dla których już samo zamieszanie z takimi sprawami nie jest potrzebne, bo mają różne interesy itpJak mi ktokolwiek coś udowodni powiedz mi?
Jak mi ktokolwiek coś udowodni powiedz mi?
prawie 1000 zł@perek99 mozna wiedziec ile tej kary dostales za gre w BaHu?
dzieki za info.swoja droga myslalem ze sa to wieksze karyprawie 1000 zł
tzn.. grając na pałę, bez większej analizy 1.05 to się zgadzam, że głupota. Ale czasem, nie często choć czasem są perełki po 1.05 które powinny być 1.002 i jest value i warto. Ale w skali roku takich przypadków nie ma wiele.poważnie? z tego co kojarzę to on zawsze walił sumy nawet 5 cyfrowe na bety
ale jak się wali 10 koła na kurs 1,05 to jest totalna głupota