domell
Użytkownik
z tych legalnych.skąd?
z tych legalnych.skąd?
ajj, smaka narobiles tym betem. na seta zagralem, ale nawet na to nie ma co liczycPo pierwsze nie miałem przestać grać tylko wrzucać typy i przestałem a to, że ostatnio dobrze idzie postanowiłem puścić zakład życia co nie znaczy, że na wariata i chciałem się pochwalić
wyciągam, nie wiem skąd taki wniosek u ciebiez tych legalnych.
wczoraj pisałeś, że byłeś na odwyku i nie obstawiasz już :grin:wyciągam, nie wiem skąd taki wniosek u ciebie
gram rekreacyjnie, ciężko to nazwać obstawianiemwczoraj pisałeś, że byłeś na odwyku i nie obstawiasz już
Sprecyzuj, ile zakladow dziennie grasz?gram rekreacyjnie, ciężko to nazwać obstawianiem
w tym tygodniu nie zagrałem jeszcze ani jednegoSprecyzuj, ile zakladow dziennie grasz?
Absolutnie nie było tu żadnego value, szczególnie na live po 1 secieWiesz vale było i to spore a, że tak się potoczyło to nie ma co się dziwić...
Wniosek jest prosty, dają szybko limity. Jeśli ktoś gra stawkami powyżej 100/200 zł i wyciąga pieniądze (a nie tylko dokłada) to dostaje limity poniżej najniższej możliwej stawki. Może być to również przez chęć zagrania "odpowiednich" zakładów.wyciągam, nie wiem skąd taki wniosek u ciebie
Czyli to, ze jestes ciagle na forum i podajesz typy ma zwiazek tylko z tym, ze pomagasz innym uzytkownikom, bezinteresownie, a sam nie grasz? Nie myslales o tym, zeby zamiast tego zajac sie jakims hobby?w tym tygodniu nie zagrałem jeszcze ani jednego
Wniosek jest prosty, dają szybko limity. Jeśli ktoś gra stawkami powyżej 100/200 zł i wyciąga pieniądze (a nie tylko dokłada) to dostaje limity poniżej najniższej możliwej stawki. Może być to również przez chęć zagrania "odpowiednich" zakładów.wyciągam, nie wiem skąd taki wniosek u ciebie
hobby mam, gram w piłkę, biegam 2-3 x w tygodniu, po prostu teraz mam taki okres, że więcej czasu mam, ale to też chwilowe bardziejCzyli to, ze jestes ciagle na forum i podajesz typy ma zwiazek tylko z tym, ze pomagasz innym uzytkownikom, bezinteresownie, a sam nie grasz? Nie myslales o tym, zeby zamiast tego zajac sie jakims hobby?
Moze byc ciezko, ale zycze powodzeniaSiatka filipiny kobiety (do tej pory miałem szczęście do tej ligi)
Generika wygra 4 seta @3.00 całoroczny
Ostatnio właśnie 2 razy grałem w ten sposób co teraz i się udało no ale co za dużo to nie zdrowo ????Moze byc ciezko, ale zycze powodzenia
Kazdy set tutaj na styku dlatego ja zagram dodatnie handi na Generike +8.5 pkt, wczesniejsze 3 sety wygrane roznica tylko 2 pkt
Generika +8.5 @1.83
Generika +10.5 pkt @ 2
skończyło się najgorszym możliwym wynikiem... 14-25 ...Moze byc ciezko, ale zycze powodzenia
Kazdy set tutaj na styku dlatego ja zagram dodatnie handi na Generike +8.5 pkt, wczesniejsze 3 sety wygrane roznica tylko 2 pkt
Generika +8.5 @1.83
Ale seria Cignala....
Ale sprobuje jeszcze
Generika +10.5 pkt @ 2
Ja miałem brać under 39.5 punkta bo przez moment było 2.20 no ale stwierdziłem, że nie warto bo nie lubię przegrywać 2 razy kasy na jednym meczu a tym bardziej secieskończyło się najgorszym możliwym wynikiem... 14-25 ...
2x :;/:
najlepsze jest to, że do połapania było jeszcze +13.5 i +14.5 ale człowiek już więcej nie chciał kasy tam pakować... :;/: ehh