domell
Użytkownik
Bo nie wygrałeś wystarczająco. Uwierz mi, że wiem co piszę.nie spotkałem się w sts z limitami
Bo nie wygrałeś wystarczająco. Uwierz mi, że wiem co piszę.nie spotkałem się w sts z limitami
nie zawsze ten co wygrywa dostaje limity, ja w marathonie dostalem limit na wszystkie rynki 1ojra, mimo, ze w ogolnym bilansie jestem tam na spory minusBo nie wygrałeś wystarczająco. Uwierz mi, że wiem co piszę.
To chyba na live tylko.. Znam gościa mieszka w tej dzielnicy co ja i wygrywa takie sumy w sts, że babki tam pracujące zawsze jak on wyjdzie spisują typy i potem dzwonią do mężów ???? gość gra 3, 4 mecze po spoko kursach i tygodniowo z tego co wiem jest w stanie wyjść z 10 koła.. On z tego żyje i mówi, że nie będzie grał na nielegalnych bukach bo po co mu problemy jeśli tu wygrywa taka kasę, że ten podatek mu nie robi różnicy a napewno żadnych limitów nie ma bo by mi o tym powiedział bo gadałem z nim dość często, A wygrywa już od jakis 2,3 latBo nie wygrałeś wystarczająco. Uwierz mi, że wiem co piszę.
Dlatego napisałem:nie zawsze ten co wygrywa dostaje limity, ja w marathonie dostalem limit na wszystkie rynki 1ojra, mimo, ze w ogolnym bilansie jestem tam na spory minus
Możesz być na minusie, jednak grać zakłady które w dłuższej perspektywie grania zawsze dadzą plus.Może być to również przez chęć zagrania "odpowiednich" zakładów.
Nie tylko na live. Jeśli masz ich śmieszne karty członkowskie to również za pomocą tego mogą Ci zidentyfikować.To chyba na live tylko.. Znam gościa mieszka w tej dzielnicy co ja i wygrywa takie sumy w sts, że babki tam pracujące zawsze jak on wyjdzie spisują typy i potem dzwonią do mężów ????
STS to jest przydatny do transmisji meczy ???? Indian Wells w sts bije na głowę transmisje z innych bukow ????
no to daj znać co zagrał hehe ????Miałem z nim nawet sytuację jakies 4 lata temu, że byliśmy tylko we dwóch w punkcie i jeszcze go nie znałem za dobrze i powiedział do mnie "jak chcesz wygrać to spisz ten kupon" troche nie wierzyłem no ale posłuchalem i zagrałem za 20 zł i wyciągnąłem ponad 3 stówy a on grał to za 500... I już wtedy jak to weszło to wiedziałem, że gość musi być dobruy ale potem z rok czasu go nie widziałem.. Mówił, że był za. Granicą i od. Kad wrócił jakiea 2,3 lata temu to wygrywa regularnie
6 ????
10 ????under 9,5 Diamondbacks - Cubs @ 2 3/5 mecz o 3
Jak dla mnie Stoch dziś odpali Stoch - Eisenbichler 1 @1.72 bet365Stoch - Stjernen 1.85 Uni
Nie zapominajcie Panowie:Chyba kogoś pogrzało, choć nie gram skoków to dzisiaj jakieś przeczucie a wiedziałem, że buki oszaleją po wczorajszym skoku Stocha. Jeżeli odbędą się obydwie serie, to nie mogę uwierzyć żeby Polak w takiej formie w jakiej się dzisiaj znajduje oddał dwa tak dalekie skoki. Ostatnio ustawiany w parze z Żyłą a dzisiaj z Kraftem czy Stjernenem. Ten drugi w bardzo dobrej formie, skacze daleko a do tego u siebie. Pobieram bez pytania. Z stawką ostrożnie.
Stoch - Stjernen 1.85 Uni