marcin5555
Użytkownik
Szachtar Donieck - Rezerwa v Olimpik Donetsk - Rezerwa
(Azjatycka suma goli - na żywo)
powyzej 1.0
1.82
bet365
powyzej 1.0
1.82
bet365
LatwoW meczu Chennai - ICF ov 2,5 @ 1,50
o co chodzi z ta gielda? jak to dziala i gdzie sledzic?No o tego mi chodziło. Nie wiem kto to i gdzie, słyszałem o nich kiedyś, ale nie mialem przyjemności poznać.
Kurde w pracy bez giełdy to nie obstawianie, stan konta maleje... ????
????FC Goa v West Bengal
(1. połowa - Gole)
powyzej 0.5 gola
2.1
bet365
Tobias Simon 3 set @ 2,20
Ma problemy finansowe aktualnie z tego co się orientuję i pożycza kasę od wszystkich ????Mam nadzieję, że Moskwa dziś udupcy seta 1 i pogramy na nich za grubszy hajs
A swoją drogą co niejaki MaciqLeo porobia? ????
Coś się będzie działo, nie jestem w temacie, możesz streścić pokrótceJak myślicie, do 1 kwietnia lepiej pokasować konta u zagranicznych bukmacherów czy jeżeli z nich nie będę korzystać to nic nie grozi? I tak się przerzucam na Polskich bukmacherów.
nie pomogę ci, bo ja już gram od jakiegoś ponad roku na polskich bukach, u zagranicznych może z 1-2 postawiłem. Zapłaciłem karę i przynajmniej mam spokój.Jak myślicie, do 1 kwietnia lepiej pokasować konta u zagranicznych bukmacherów czy jeżeli z nich nie będę korzystać to nic nie grozi? I tak się przerzucam na Polskich bukmacherów.
totalna głupota, dobrze wybrany mecz po kursie np. 1,8 ma dla mnie takie same szanse wejścia jak po 1,08Nic dziwnego grając kursy 1,08
:-|:-|Szachtar Donieck - Rezerwa v Olimpik Donetsk - Rezerwa
powyzej 1.0
1.82 zwrot
bet365
to powiedz mi chhociarz na jakiej stronce na ta gkelde patrzysz...Agsu - Sabail ov 4.5 @ 1,72
poważnie? z tego co kojarzę to on zawsze walił sumy nawet 5 cyfrowe na betyMa problemy finansowe aktualnie z tego co się orientuję i pożycza kasę od wszystkich
MiekkoAgsu - Sabail ov 4.5 @ 1,72