>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Naprawdę żenujące jest, że człowiek może być aż tak tępy, że nie doszedł do tego czym jest value ani czym jest tak naprawdę kurs ????
kurs 1.30 oznacza, że grając 3x po 1.30 mamy prawie kurs 2.00. Czyli 3 razy trafiając go i raz przegrywając jesteśmy prawie na zero
trzeba być debilem, żeby twierdzić, że USA z Polakami w kosza średnio na 4 mecze wygra tylko 3 co i tak by strat większych nie przyniosło ???? bo każdy zdrowo myślący człowiek powie, że USA w kosza z Polską na 100 meczów wygra prawdopodobnie jakieś 98-99 ????
Naprawdę żenujące, że trzeba to jeszcze ludziom tłumaczyć ???? ale dofinansowanie bukmacherzy mają niewątpliwie na ludziach nie wiedzących co to rachunek prawdopodobieństwa i czym tak naprawdę jest kurs.
Bo na dobrą sprawę i w kursie 1.01 może być value. Jakby przykładowo wystawili mnie na mecz z Djokovicem na wielkim szlemie to 1.01 byłoby chyba value, bo ja jako człowiek nie trzymajacy nigdy rakiety w łapie nie miałbym szans tego wygrać jeden raz na 100, a to wskazuje kurs 1.01 ;)

D 99

domcab

Użytkownik
Panowie, chciałam sobie dziś postawić tasiemke za drobne na wieczór ;)
Wszystko over 1.5.
Zerknie ktoś czy ma to sens?

Gosport Borough - Bath City @1.23 ⛔
Poole Town - Truro City @1.20 ✅
Coventry City - Port Vale @1.34 ✅
FC Rochdale - Millwall FC @1.28 ✅
York City - FC Southport @1.23 ✅
Maidstone Utd - Sutton Utd @1.29 ✅
East Thurrock Utd - Chelmsford City @1.19 ✅
Dartford FC - Margate FC @1.18 ✅

AKO wychodzi 5.64 na BAH
Rozliczam ⛔ szkoda, było blisko ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
T 189

teesbor

Użytkownik
Dawid, na USA z Polska nie wystawia 1.3 wiec bezsensonwne porownanie. Jak kazdy mysli ze Usa wygra 99 razy na 100 z Polska to zagrasz kurs 1.01 ? Ja nie...:p Ale ok, koniec dyskusji.
panowie, zeby skonczyc dyskusje musicie przestac wracac do tego tematu.
a Wy komentujecie i komentujecie i tak w nieskonczonosc:razz:

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Dawid, na USA z Polska nie wystawia 1.3 wiec bezsensonwne porownanie. Jak kazdy mysli ze Usa wygra 99 razy na 100 z Polska to zagrasz kurs 1.01 ? Ja nie...:p Ale ok, koniec dyskusji.
Właśnie bardzo dobre porównanie, bo to jest przykład. Napisałeś, że nigdy nie zagrasz 1.30

Nie mówie o graniu na pałe 1.30, tylko o szukaniu value w takim kursie a jak wiadomo value w takim kursie trudno nie jest znaleźć

czysty przykład to np. Dynamo w tamtym tygodniu z Arkasem na wyjeździe, tam chyba 1.35 nawet było. No a realny kursy może 1.05. Value? no oczywiste chyba, że value

Nie zagram kursu 1.01 na USA bo jeśli wygrają 99 na 100 to byłbym na takim zakładzie na zero. Grając 1.01 trzeba mieć pewnosć, że typ jakieś 499 razy na 500 wejdzie a i takie typy się mogą czysto teoretycznie zdarzyć

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
panowie, zeby skonczyc dyskusje musicie przestac wracac do tego tematu.
a Wy komentujecie i komentujecie i tak w nieskonczonosc:razz:
moim zdaniem dyskusja jest ciekawa a nie jakaś jałowa i warto ją pociągnąć

może kilku osobom sie to przyda, bo wiedza na temat tego co to jest value to podstawowa wiedza jeśli marzy sie o wygrywaniu u buka

D 99

domcab

Użytkownik
Wjebałem dziś prawie 3,5K. Zeszłotygodniowy zysk poszedł się je...:grin: Dawno nie miałem takiej patologii :;/:

Trzeba wypić drinka przy southparku :cool:
Uuu, to może zamiast odrobimy to jutro, powiem że odrobimy to do końca miesiąca ;)

Polej kielonka, przyda się na dobre spanie po tych emocjach ;)

J 3K

jatyper

Użytkownik
W 100% popieram DawidBarca, jednak co najgorsze to fakt, że ja sam niejednokrotnie znajdowałem się w takiej samej sytuacji, gdy próbuje coś komuś wytłumaczyć i nic ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom