było blisko!Gateshead FC - Guiseley FC
over 2.5
@1.90
Odrobimy to jutroTragiczny dzień.
Możemy jeszcze dzis w nocy. (If you know what I mean...)Odrobimy to jutro
Rozliczam szkoda, było blisko ????Panowie, chciałam sobie dziś postawić tasiemke za drobne na wieczór
Wszystko over 1.5.
Zerknie ktoś czy ma to sens?
Gosport Borough - Bath City @1.23
Poole Town - Truro City @1.20
Coventry City - Port Vale @1.34
FC Rochdale - Millwall FC @1.28
York City - FC Southport @1.23
Maidstone Utd - Sutton Utd @1.29
East Thurrock Utd - Chelmsford City @1.19
Dartford FC - Margate FC @1.18
AKO wychodzi 5.64 na BAH
panowie, zeby skonczyc dyskusje musicie przestac wracac do tego tematu.
to jest under 19 jeszcze ????Nie ogarniam co to w ogóle :razz: jakaś czarna magia murzyńska
Kolumbia powinna ich przeorać, ale ch.j wie czy to w ogóle gra pierwszy skład Kolumbii a nie jakiś czwarty :razz:
bo nikt nie chce ustapic ????panowie, zeby skonczyc dyskusje musicie przestac wracac do tego tematu.
a Wy komentujecie i komentujecie i tak w nieskonczonosc:razz:
właśnie tego się obawiamMożemy jeszcze dzis w nocy. (If you know what I mean...)
Właśnie bardzo dobre porównanie, bo to jest przykład. Napisałeś, że nigdy nie zagrasz 1.30
moim zdaniem dyskusja jest ciekawa a nie jakaś jałowa i warto ją pociągnąćpanowie, zeby skonczyc dyskusje musicie przestac wracac do tego tematu.
a Wy komentujecie i komentujecie i tak w nieskonczonosc:razz:
Wjebałem dziś prawie 3,5K. Zeszłotygodniowy zysk poszedł się je...:grin: Dawno nie miałem takiej patologii :;/:Odrobimy to jutro
Uuu, to może zamiast odrobimy to jutro, powiem że odrobimy to do końca miesiącaWjebałem dziś prawie 3,5K. Zeszłotygodniowy zysk poszedł się je...:grin: Dawno nie miałem takiej patologii :;/:
Trzeba wypić drinka przy southparku