>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
TB rządzą się takimi samymi prawami jak normalne sety. Logiczne, że loteryjność w secie do 15 jest większa niż w secie do 25, ale tak jak na normalny set powinno być po 1.15 na Berlin, który rozjechał Turasów do 13 i do 14, tak na tb było 1.30 i to były normalne kursy
a ładować na łamagi, które grają jak grają po kursie 3.00 to co to jest w ogóle za value?

radinho19 241

radinho19

Użytkownik
jak grają po 10 zł i przegrywają 11 to wiesz, też mnie to gryzie jak wyjeżdżają komuś że &quot;Tobie&quot; nie weszło, przecież to jest cyrk na kółkach co się tutaj dzieje. Nie wiem co robi modteam i czemu nic z tym nie robią.
A co do tego ma modteam. To takie pokolenie rośnie. Nastawione tylko na pieniądz bez zasad z tym nie wygrasz.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
wynik 1 tb u turaso, 15:13, u szwabow 16:14, o to mi sie rozchodzi, nie odnosilem sie do zlotego seta
No dobra, ale gdzie porównanie wyniku z pierwszego meczu w ogóle ma tutaj coś do kursów w drugim?

co mają wspólnego ze sobą te dwa mecze? Turasy grali w pierwszym poprawną siatkówkę, w drugim grali to samo przez dwa sety a potem zaczeli grać jak amatorzy i zostali wywalenie 4 razy z rzędu i szansa na wygranie tb po laniu do 13 czy do 14 jest iluzoryczna zupełnie a wynik 16:14 wziął się z zupełnego pokpienia Berlina, który z 14:12 doprowadził do przewag, wypadek przy pracy który nie miał na nic wpływu

K 77

koshinhoo

Użytkownik
i wlasnie o to mi sie rozchodzi, po 2 pewnie wygranych setach przez berlin nastaplo ROZLUZNIENIE i wygrali to TYLKO na przewagi, patrzac czysto teoretycznie powinni ich zmiesc w dwoch tb ale tak sie nie stalo, do tego zmierzam, ze tie breaki, a szczegolnie w takich meczach o stawke rzadza sie swoimi prawami.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Cóż to za herezje wypisujesz? ????

value można znaleźć i w kursie 1.05 chłopie ???? Jakby reprezentacja USA w koszykówce grała z Polską to zagrałbyś na USA po 1.30, czy też byś czekał na 1.80? ???? ???? ????

Wyrównany mecz? ???? no w ch.j 25:13 25:14 to tak wyrównany mecz, że to szok
25 20
30 32
25 22
20 25
15 13
25 21
25 18
13 25
14 25
14 16
11 15

Sprawdzilem staty... Przed Tie breakiem, a wiec po 13:25, 14:25 wynik w dwu meczu byl Istanbul 192:201. Wybacz ale dla mnie value nigsy nie bedzie w 1.3 kursie bo akurat w statystykach operuje na codzien, takze wiem co sie dzieje. Tak czy inaczej, dalej sie sprzeczac nie bede i jak juz pisalem gratulacje za dobry typ ???? .

P.S. Nie gralbym na usa po 1.3 ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
To znaczy, że jesteś ćwierć mózgiem i w zasadzie kończe dyskusje, bo nie ma ona sensu ????
Jak zdrowo myslący człowiek może powiedzieć, że nie zagra na USA w kosza z Polską po 1.30 ????
to sie do jakiegoś autyzmu kwalifikuje. Mam Ci rachunek prawdopodobieństwa tłumaczyć teraz? ???? bo chyba nie zdążyłeś go ogarnąć do tej pory a to sprawa kluczowa w bukmacherce przecież ????
Nie no leje w gacie po tym co tu przeczytałem, jednak warto przyjść sie pośmiać czasami &quot;value nigdy nie będzie w kursie 1.30&quot; ???? ???? wiesz w ogóle co to value jest? ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Z tego bełkotu wynika, że jakby wystawili Przysiężnego z Nadalem na Roland Garros i daliby na Nadala 1.30 to też byś nie zagral ????
to sie do śmiechu warte nadaje ???? ale tragiczne jest jak zdrowo myślący czlowiek, bawiący sie tyle lat w buka może pisać takie rzeczy ????
zmywam sie bo szkoda czasu ????

domell 454

domell

Użytkownik
Sprawdzilem staty... Przed Tie breakiem, a wiec po 13:25, 14:25 wynik w dwu meczu byl Istanbul 192:201. Wybacz ale dla mnie value nigsy nie bedzie w 1.3 kursie bo akurat w statystykach operuje na codzien, takze wiem co sie dzieje. Tak czy inaczej, dalej sie sprzeczac nie bede i jak juz pisalem gratulacje za dobry typ ???? .
Odnośnie statystyk. Jeden gość wygrywa 10 tysięcy, dziewięciu przegrywa po tysiącu. Statystycznie każdy zarobił po 100 zł :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom