>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
50/50 a oni takie kursy, no za drobne dałem dla emocji.
Co Ty pier...sz koleś to sie w głowie nie mieści ????

50/50 Berlin z Istanbulem ???? ch..j tam, że w Berlin wygrał 3 poprzednie sety, gra u siebie i w ogóle jest lepszą drużyną ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
anoseven 342

anoseven

Użytkownik

50/50 Berlin z Istanbulem ???? ch..j tam, że w Berlin wygrał 3 poprzednie sety, gra u siebie i w ogóle jest lepszą drużyną ????
Nie wygrał a zdemolował turków w dwóch setach, że Ci nie wiedzieli co się dzieje.

K 77

koshinhoo

Użytkownik

co z tego ze wygrali 3 kolejne sety, w tb szli punkt za punkt, przegrali 16-14, teraz do 10 pktu szli rowno, to sa tie breaki, nie dziwie sie ludziom ze pograli to za drobne

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Chyba zapowiada się 5 setówka a później kto wie ale Berlin jeszcze ostatniego słowa nie powiedział ja sobie pogralem w 2 secie po kursie 6 awans Berlinczynów
Zakład zamknięty z zyskiem 230zl ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
co z tego ze wygrali 3 kolejne sety, w tb szli punkt za punkt, przegrali 16-14, teraz do 10 pktu szli rowno, to sa tie breaki, nie dziwie sie ludziom ze pograli to za drobne
No i co z tego? a co oni pograli kursy 20 czy 3? ????

co to jest za value 3 na dużo słabszą drużynę w tb?

N 14

nsc

Użytkownik
DawidBarca odegrał się po pierwszym meczu w Stambule, wyszedł może na zero, a kozaczy jak nie wiem kto ????

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
DawidBarca odegrał się po pierwszym meczu w Stambule, wyszedł może na zero, a kozaczy jak nie wiem kto ????
Tak, szczególnie że grałem w pierwszym meczu na Stanbuł o czym pisałem nawet tutaj na dyskusjach ????
nie wyszedł pocisk januszu ???? na zero na LM w siatkę? ja tu trafiam średnio 90% typów synku ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
tez pogralem @ 3.
11:15 ⛔ ⛔ ⛔ Co do kursow, kursy 1.25-1.36 i inne ponizej 1.8 nie sa warte gry na dluzsza mete..Stawianie trzykrotnosci stawki na 1.3 przy wyrownanym meczu jest niedorzeczne i wiedza to osoby ktore pograly Berlin i zamykaly w 1szym tie breaku jak dalo rade. Ale jak kto woli:p gratulacje dla tych co wygrali z Berlinem.

K 77

koshinhoo

Użytkownik
No i co z tego? a co oni pograli kursy 20 czy 3? ????

co to jest za value 3 na dużo słabszą drużynę w tb?
to z tego, ze tie breaki rzadza sie swoimi prawami, i ladowac po 1,3 kursie druzyne, ktora w przyjeciu grala fatalnie przez pierwsze 2 sety nie widze sensu. Fakt, ze rouzier, ktory tam ciagnie im gre jest typowym palnikiem, ale patrzac po dwumeczu, dwie 5 setowki, 2 zakonczone na przewagi.. Moglo to sie skonczyc roznie. Akurat przed meczami widzialem tutaj faworyta jednoglosnego, ale z przebiegu spotkan wygladalo to ciut inaczej ????

K 77

koshinhoo

Użytkownik
11:15 ⛔ ⛔ ⛔ Co do kursow, kursy 1.25-1.36 i inne ponizej 1.8 nie sa warte gry na dluzsza mete..Stawianie trzykrotnosci stawki na 1.3 przy wyrownanym meczu jest niedorzeczne i wiedza to osoby ktore pograly Berlin i zamykaly w 1szym tie breaku jak dalo rade. Ale jak kto woli:p gratulacje dla tych co wygrali z Berlinem.
wychodze z tego samego zalozenia ????

radinho19 241

radinho19

Użytkownik
Co się porobiło z tym forumkiem? Jakieś gimby cały czas myślą, że wszystko będzie wchodzić, ciągłe pretensje darmozjady na czyjąś wiedzę wyczucie liczą. Wracać do podstawówki wykształcenia nabrać!

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Cóż to za herezje wypisujesz? ????

value można znaleźć i w kursie 1.05 chłopie ???? Jakby reprezentacja USA w koszykówce grała z Polską to zagrałbyś na USA po 1.30, czy też byś czekał na 1.80? ???? ???? ????

Wyrównany mecz? ???? no w ch.j 25:13 25:14 to tak wyrównany mecz, że to szok

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
to z tego, ze tie breaki rzadza sie swoimi prawami, i ladowac po 1,3 kursie druzyne, ktora w przyjeciu grala fatalnie przez pierwsze 2 sety nie widze sensu. Fakt, ze rouzier, ktory tam ciagnie im gre jest typowym palnikiem, ale patrzac po dwumeczu, dwie 5 setowki, 2 zakonczone na przewagi.. Moglo to sie skonczyc roznie. Akurat przed meczami widzialem tutaj faworyta jednoglosnego, ale z przebiegu spotkan wygladalo to ciut inaczej ????
15:11 to jest na przewagi od kiedy?

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Co się porobiło z tym forumkiem? Jakieś gimby cały czas myślą, że wszystko będzie wchodzić, ciągłe pretensje darmozjady na czyjąś wiedzę wyczucie liczą. Wracać do podstawówki wykształcenia nabrać!
jak grają po 10 zł i przegrywają 11 to wiesz, też mnie to gryzie jak wyjeżdżają komuś że &quot;Tobie&quot; nie weszło, przecież to jest cyrk na kółkach co się tutaj dzieje. Nie wiem co robi modteam i czemu nic z tym nie robią.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom