>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Messi nie dojechał wczoraj na mecz ;)
Messi to wczoraj byl tak zesrany, ze karnego &quot;na sile&quot; strzelał. W powtórkach fajnie bylo widac, ze nawet nie patrzył gdzie strzela :grin: Neymar za to mi zaimponowal spokojem przy wykonywaniu swojej jedenastki.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
po tym gemie jestem niemal pewny ze Eraydin wygra 2 seta ???? będzie powtórka z rozgywki ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
T 189

teesbor

Użytkownik
pilka, kobitki
Mitchelton Women vs Toowong Women
zapowiada sie pogrom 2:0 10min przewaga w strzalach
marathonbet
mitchelon -3,5hf @2

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
A co, dla Ciebie awans PSG byl tak samo pewny jak Bayernu? Chyba nie wiesz do kogo piszesz chlopcze. :]
Po bramce PSG kurs był taki sam na awans jak na Bayern. Mało kto wtedy przewidzialby że Barca strzeli jeszcze 3 bramki. Idąc Twoim tokiem rozumowania myślałem że znowu 10 k poszło za darmowa stówkę :grin:

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
hoho chyba jednak nie koniec kręcenia lodów ????

2 MP niewykorzystane ale spokojnie ????

EDIT:

tak jak pisałem GSM, swoją drogą całoroczny nie dał zarobić na brejku- wszystko poblokowane, odblokowali dopiero przy BP...

Otrzymane punkty reputacji: +8
5567 719

5567

Użytkownik
Po bramce PSG kurs był taki sam na awans jak na Bayern. Mało kto wtedy przewidzialby że Barca strzeli jeszcze 3 bramki. Idąc Twoim tokiem rozumowania myślałem że znowu 10 k poszło za darmowa stówkę :grin:
Gdybym miał grać cos co uwazalem za pewne w tym meczu, to predzej by to byl jakis over 0,5 w meczu i to bylo dla mnie porównywalne do awansu Bayernu, choc nawet nie aż tak bardzo. Kazdy ma swoja ocenę na dany mecz. Bayern to byl dla mnie bankier, i nie kierowalem sie tu kursem. Gdybym patrzył tylko na kursy i gral co popadnie, to dlugo bym nie pogral. Taki zakład to ja gram raz na jakis czas a nie codziennie.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
więc tak, jeszcze pewniak na zaraz

Woori -1,5 seta 1,44

Gospodarze o nic nie grają, Worri wygrywajac zachowuje szansę na playoffy. Gospodarze czerwona latarnia ligi.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom