Messi nie dojechał wczoraj na meczA Ty oglądałeś w ogóle ten mecz ? ????
Cala robotę wykonał Neymar, ale "co Messi to Messi" ????A Ty oglądałeś w ogóle ten mecz ? ????
Messi to wczoraj byl tak zesrany, ze karnego "na sile" strzelał. W powtórkach fajnie bylo widac, ze nawet nie patrzył gdzie strzela :grin: Neymar za to mi zaimponowal spokojem przy wykonywaniu swojej jedenastki.Messi nie dojechał wczoraj na mecz
Po bramce PSG kurs był taki sam na awans jak na Bayern. Mało kto wtedy przewidzialby że Barca strzeli jeszcze 3 bramki. Idąc Twoim tokiem rozumowania myślałem że znowu 10 k poszło za darmowa stówkę :grin:A co, dla Ciebie awans PSG byl tak samo pewny jak Bayernu? Chyba nie wiesz do kogo piszesz chlopcze. :]
juz 4:0pilka, kobitki
Mitchelton Women vs Toowong Women
zapowiada sie pogrom 2:0 10min przewaga w strzalach
marathonbet
mitchelon -3,5hf @2
PMS, jak zawsze ????
Eraydin 2 set 2,2
Eraydin 2 set 4,5
po tym gemie jestem niemal pewny ze Eraydin wygra 2 seta ???? będzie powtórka z rozgywki ????
juz 4:0
akcja gol, wchodzic w hp kto tam gra ????
abo to 6:4 mialo sie skonczyc a nie 6:3 - musiala dograc jednego:grin:hoho chyba jednak nie koniec kręcenia lodów ????
2 MP niewykorzystane ale spokojnie ????
Gdybym miał grać cos co uwazalem za pewne w tym meczu, to predzej by to byl jakis over 0,5 w meczu i to bylo dla mnie porównywalne do awansu Bayernu, choc nawet nie aż tak bardzo. Kazdy ma swoja ocenę na dany mecz. Bayern to byl dla mnie bankier, i nie kierowalem sie tu kursem. Gdybym patrzył tylko na kursy i gral co popadnie, to dlugo bym nie pogral. Taki zakład to ja gram raz na jakis czas a nie codziennie.Po bramce PSG kurs był taki sam na awans jak na Bayern. Mało kto wtedy przewidzialby że Barca strzeli jeszcze 3 bramki. Idąc Twoim tokiem rozumowania myślałem że znowu 10 k poszło za darmowa stówkę :grin:
zajrzyj do dzialu, spece odradzajaCo myślicie o pograniu dzisiaj na United?
Viettel U19 drugi gol @ 1,61 B365
Cisną ich strasznie
W calorocznym nie bylo tego?
5:0 juz
w strzalach stosunki 16:0
hp hf juz -7