>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
ehh ja nic nie dostałem :&lt;
Baseball Korea Pld wygra 3 inning @ 2,75 co Ci miotacze Tajwanu odpierdalają to masakra rzucają po gościach dając im za darmo bazy

T 189

teesbor

Użytkownik
Mitchelton Women vs Toowong Women
8:0 do polowy
hp-12,5 @1,87
grubo

malo kto z Was gra w marathonie. macie jakies uprzedzenia do nich albo niemile sytuacje? bo oferte maja naprawde ciekawa, ubozsza od calorocznego, ale czesto sa mecze, ktorych caloroczny nie ma
✅✅:cool:

14:0 75min, jeszcze kilka wsadza

domell 454

domell

Użytkownik
Mascherano przyznał, że faulował Di Marię. Zaznaczył jednak, że nie wyeliminowali PSG z powodu tej akcji. :grin::grin::grin:

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Mascherano przyznał, że faulował Di Marię. Zaznaczył jednak, że nie wyeliminowali PSG z powodu tej akcji. :grin::grin::grin:
PSG samo się wyrzuciło z LM, jak można przez ~80 minut siedzieć na 25 metrze własnej bramki. Równie dobrze mogliby bez napastników wyjść : D

domell 454

domell

Użytkownik
PSG samo się wyrzuciło z LM, jak można przez ~80 minut siedzieć na 25 metrze własnej bramki. Równie dobrze mogliby bez napastników wyjść : D
Pewnie masz rację, jednak bądźmy obiektywni.
Ręka Mascherano - pół na pół (nie było karnego).
Faul Mouniera - karny ewidentny (został podyktowany).
Faul na Suarezie - nie ma mowy o karnym (został podyktowany).
Faul na Di Marii - sam Mascherano przyznał, że powinien być karny (nie został podyktowany).
Atak Neymara na Marquinhosa - czerwo (pokazane zółtko).
Zaraz i tak wyleci ktoś z Barcy lub antyfan Realu i będzie wmawiał, że sędziowie mylą się na korzyść Realu :grin::grin::grin:
Mnie jako kibica strasznie irytują błędy na tak wysokim poziomie (cały czas mówi się o fatalnym sędziowaniu w Hisz. czy Wło.). Jako kibic Liverpoolu, byłem strasznie rozczarowany postawą sędziego w finale ligi europy Liverpool-Sevilla. Znam za dużo takich przypadków, gdzie błędy sędziego decydują o końcowym wyniku.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Dzisiaj ciekawy mecz w ręczną w lidze mistrzów. Kursy na 1 lecą w dół i nie ma się co dziwić, bo Zagrzeb u siebie mocny a Celje na wyjazdach padaka. Ale strasznych bęcków nie sbierają i już teraz na Celje +5.5 ładny kurs na Unibecie do dubla. A może i jeszcze ładnie skoczy

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Dodatkowo z ręcznej proponuję na dzisiaj w meczu
Erlangen- fuchse (Bundesliga)
Remis @9.50
Oraz bezpieczniejsza opcja
Erlangen +2.5 @1.72
Oba zespoły remisowaly ze sobą bardzo dużo razy, dzisiaj może być podobnie, układ w tabeli ku temu idealny

lucaspl 245

lucaspl

Użytkownik
Dodatkowo z ręcznej proponuję na dzisiaj w meczu
Erlangen- fuchse (Bundesliga)
Remis @9.50
Oraz bezpieczniejsza opcja
Erlangen +2.5 @1.72
Oba zespoły remisowaly ze sobą bardzo dużo razy, dzisiaj może być podobnie, układ w tabeli ku temu idealny
Co z Twoim tematem z taśmami?:razz:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom