Messi nie dojechał wczoraj na meczA Ty oglądałeś w ogóle ten mecz ? ????
Cala robotę wykonał Neymar, ale "co Messi to Messi" ????A Ty oglądałeś w ogóle ten mecz ? ????
Messi to wczoraj byl tak zesrany, ze karnego "na sile" strzelał. W powtórkach fajnie bylo widac, ze nawet nie patrzył gdzie strzela :grin: Neymar za to mi zaimponowal spokojem przy wykonywaniu swojej jedenastki.Messi nie dojechał wczoraj na mecz![]()
Po bramce PSG kurs był taki sam na awans jak na Bayern. Mało kto wtedy przewidzialby że Barca strzeli jeszcze 3 bramki. Idąc Twoim tokiem rozumowania myślałem że znowu 10 k poszło za darmowa stówkę :grin:A co, dla Ciebie awans PSG byl tak samo pewny jak Bayernu? Chyba nie wiesz do kogo piszesz chlopcze. :]
juz 4:0pilka, kobitki
Mitchelton Women vs Toowong Women
zapowiada sie pogrom 2:0 10min przewaga w strzalach
marathonbet
mitchelon -3,5hf @2
PMS, jak zawsze ????
Eraydin 2 set 2,2
Eraydin 2 set 4,5
po tym gemie jestem niemal pewny ze Eraydin wygra 2 seta ???? będzie powtórka z rozgywki ????
juz 4:0
akcja gol, wchodzic w hp kto tam gra ????
abo to 6:4 mialo sie skonczyc a nie 6:3 - musiala dograc jednego:grin:hoho chyba jednak nie koniec kręcenia lodów ????
2 MP niewykorzystane ale spokojnie ????
Gdybym miał grać cos co uwazalem za pewne w tym meczu, to predzej by to byl jakis over 0,5 w meczu i to bylo dla mnie porównywalne do awansu Bayernu, choc nawet nie aż tak bardzo. Kazdy ma swoja ocenę na dany mecz. Bayern to byl dla mnie bankier, i nie kierowalem sie tu kursem. Gdybym patrzył tylko na kursy i gral co popadnie, to dlugo bym nie pogral. Taki zakład to ja gram raz na jakis czas a nie codziennie.Po bramce PSG kurs był taki sam na awans jak na Bayern. Mało kto wtedy przewidzialby że Barca strzeli jeszcze 3 bramki. Idąc Twoim tokiem rozumowania myślałem że znowu 10 k poszło za darmowa stówkę :grin:
zajrzyj do dzialu, spece odradzajaCo myślicie o pograniu dzisiaj na United?
Viettel U19 drugi gol @ 1,61 B365
Cisną ich strasznie
W calorocznym nie bylo tego?
5:0 juz
w strzalach stosunki 16:0
hp hf juz -7