Boston Celtics 3,50
lepiej wygladaja.
strasznie smierdzacy jest ten mecz od samego poczatku... znika z beta i sie pojawia kursy tez dziwnie sie wachaja . Golden jakies niewyrazne , malo skuteczne, nie wiem czy to jakas ustawka czy co ale h2h tez przemawia za Bostonem .
juz dodalemCzemu nikt mi nie dał za to reputki? Myśleli wszyscy ze zartuje ? ????
no dziwne że tak znikał z beta, do tego te straty... masakra ale dobrze że grałem wysoki under ???? (nie podałem na forum :razz: )Boston Celtics 3,50
lepiej wygladaja.
strasznie smierdzacy jest ten mecz od samego poczatku... znika z beta i sie pojawia kursy tez dziwnie sie wachaja . Golden jakies niewyrazne , malo skuteczne, nie wiem czy to jakas ustawka czy co ale h2h tez przemawia za Bostonem .
żeby nie było że gadka o dupie maryny to na noc tylko Spursy +189,5 po 1,47 do dubelka jakiegoś![]()
Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to MessiLiga Mistrzow : Barcelona-1.5 kurs @2.5 + Dortmund awans @1.75 daje nam ako 4.38 kursy z STS.
Do zobaczenia wieczorem , powodzonka
masz rację Messi to Messi.Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to Messi
ako izzi![]()
Akurat Leo w tym meczu zbyt wiele nie pomógł, zwłaszcza w drugiej połowie. Cała druga połowa od stanu 3:1 to koncert jednego artysty - Neymara. To on najpierw strzelił z rzutu wolnego, później wytrzymał obciążenie psychiczne jakim niewątpliwie był rzut karny, z którym Messi sobie nie poradził, bo dlaczego miał by oddać jedenastkę Neymarowi. No i to wspaniałe podanie w ostatniej minucie mecze do Sergiego Roberto.Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to Messi
ako izzi![]()
Rozumiem, ze pierwszy karny na Neymarze to była głupota sędziego, ale ten karny to juz totalne przegiecie. Dziwne te karne w tym meczu ..????
Przypadek? ????i Eraydin z 3-5 na 7-5 hehe takie cuda, a jakże przyziemne ????
raptem przestała Rosjanka grać ????
A co też 10k wlozyles na darmowa stówkę za awans PSG ???? ?Ja powiem jedno: miała byc największa remontada w historii, a wyszla największa "przekretada" ????
A co, dla Ciebie awans PSG byl tak samo pewny jak Bayernu? Chyba nie wiesz do kogo piszesz chlopcze. :]A co też 10k wlozyles na darmowa stówkę za awans PSG ???? ?
A Ty oglądałeś w ogóle ten mecz ? ????Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to Messi