BOS Celtics
typ: over 59,5 pkt w 3 kwarcie
kurs: 1,83
Boston Celtics 3,50
lepiej wygladaja.
strasznie smierdzacy jest ten mecz od samego poczatku... znika z beta i sie pojawia kursy tez dziwnie sie wachaja . Golden jakies niewyrazne , malo skuteczne, nie wiem czy to jakas ustawka czy co ale h2h tez przemawia za Bostonem .
juz dodalemCzemu nikt mi nie dał za to reputki? Myśleli wszyscy ze zartuje ? ????
no dziwne że tak znikał z beta, do tego te straty... masakra ale dobrze że grałem wysoki under ???? (nie podałem na forum :razz: )Boston Celtics 3,50
lepiej wygladaja.
strasznie smierdzacy jest ten mecz od samego poczatku... znika z beta i sie pojawia kursy tez dziwnie sie wachaja . Golden jakies niewyrazne , malo skuteczne, nie wiem czy to jakas ustawka czy co ale h2h tez przemawia za Bostonem .
114+104=218żeby nie było że gadka o dupie maryny to na noc tylko Spursy +189,5 po 1,47 do dubelka jakiegoś
Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to MessiLiga Mistrzow : Barcelona-1.5 kurs @2.5 + Dortmund awans @1.75 daje nam ako 4.38 kursy z STS.
Do zobaczenia wieczorem , powodzonka
masz rację Messi to Messi.Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to Messi
ako izzi
Akurat Leo w tym meczu zbyt wiele nie pomógł, zwłaszcza w drugiej połowie. Cała druga połowa od stanu 3:1 to koncert jednego artysty - Neymara. To on najpierw strzelił z rzutu wolnego, później wytrzymał obciążenie psychiczne jakim niewątpliwie był rzut karny, z którym Messi sobie nie poradził, bo dlaczego miał by oddać jedenastkę Neymarowi. No i to wspaniałe podanie w ostatniej minucie mecze do Sergiego Roberto.Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to Messi
ako izzi
Rozumiem, ze pierwszy karny na Neymarze to była głupota sędziego, ale ten karny to juz totalne przegiecie. Dziwne te karne w tym meczu ..????
Przypadek? ????i Eraydin z 3-5 na 7-5 hehe takie cuda, a jakże przyziemne ????
raptem przestała Rosjanka grać ????
A co też 10k wlozyles na darmowa stówkę za awans PSG ???? ?Ja powiem jedno: miała byc największa remontada w historii, a wyszla największa "przekretada" ????
A co, dla Ciebie awans PSG byl tak samo pewny jak Bayernu? Chyba nie wiesz do kogo piszesz chlopcze. :]A co też 10k wlozyles na darmowa stówkę za awans PSG ???? ?
A Ty oglądałeś w ogóle ten mecz ? ????Tego chyba nikt sie nie spodziewał ze stanu 3:1 byłem pewny awansu PSG, ale jednak Messi to Messi