>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Gonzalez ???? ???? no ciezko sie napracowal zeby przegrac. Nie wiem czy ktos widzial, ale w poprzednim jego meczu Gerald Melzer oddał mu mecz za darmo beż zachowania jakichkolwiek pozorów. Że tym się nikt nie interesuje..
40 15 2bp: 1 wystawka, return w kosmos ???? ???? ????

babunia 316

babunia

Użytkownik
DET Pistons
typ: under 50,5 pkt w 4 kwarcie
kurs: 1,83
⛔⛔⛔
e: hahah, ta sama sytuacja co wcześniej, ja rozliczam typ na - a na koniec chłopaki stają na głowię, żeby pokryć moją linie, typy dobre tylko za szybko tracę w nie wiarę- grunt, że jest plus
✅✅✅

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Babunia to ma farta dzis jak nie wiem ???? wtedy w 1:40 rzucaja dokladnie 3 pkt na dokladny under 52,5 tu przez 1:05 nie rzucaja nic na rowny under 50,5 ???? to jest wlasnie bukmacherka czesto trzeba miec farta , graty

babunia 316

babunia

Użytkownik
Babunia to ma farta dzis jak nie wiem ???? wtedy w 1:40 rzucaja dokladnie 3 pkt na dokladny under 52,5 tu przez 1:05 nie rzucaja nic na rowny under 50,5 ???? to jest wlasnie bukmacherka czesto trzeba miec farta , graty
dzięki! ????
to prawda, byłem dwukrotnie przekonany, że typy nie mogą wejść, a chłopaki grali te końcówki jakby co najmniej chcieli zrobić Babuni prezent z okazji dnia kobiet.. :p jak coś to nie mówcie im, że to ściema, bo NBA jeszcze dzisiaj trwa.. ????

opensparviere 317

opensparviere

Użytkownik
Sakramento chyba chce powalczyc o frajerow dnia z PSG, ???? ????
wygrali jedną kwartę na wyjeździe i mają wygrać mecz? Bez przesady to spotkanie drużyn o zupełnie innych rangach, to tak jakby Arsenal wygrał połowę z Bayernem i przegrał mecz i wszyscy mieli o to pretensje. Różnica klas zbyt duża ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom