ziomeczek9393
Użytkownik
O'Higgins @1,83 Bet365
TakTomic krecz?
Zraszaczu, lubie Cie, ale czy to nie Ty pisałeś kilka stron wczesniej, ze od jakiegoś czasu nie grasz tenisa i super na tym wychodzisz? Jak Ci teraz nie wejdzie to na własne życzenie. Wykazałeś się brakiem konsekwencji! Bądź wytrwaly w postanowieniach! To klucz do sukcesu! Nie tylko w bukmacherce!Ostatnia nadzieja tenisa:
Dolgopolov 2set @2.75 bet365.
Przecież dopisał specjalnie "ostatnia nadzieja tenisa" ????Zraszaczu, lubie Cie, ale czy to nie Ty pisałeś kilka stron wczesniej, ze od jakiegoś czasu nie grasz tenisa i super na tym wychodzisz? Jak Ci teraz nie wejdzie to na własne życzenie. Wykazałeś się brakiem konsekwencji! Bądź wytrwaly w postanowieniach! To klucz do sukcesu! Nie tylko w bukmacherce!
Ale nic sie nie zmienilo ???? stawka mala, na spokojnie 556792319802 ????Zraszaczu, lubie Cie, ale czy to nie Ty pisałeś kilka stron wczesniej, ze od jakiegoś czasu nie grasz tenisa i super na tym wychodzisz? Jak Ci teraz nie wejdzie to na własne życzenie. Wykazałeś się brakiem konsekwencji! Bądź wytrwaly w postanowieniach! To klucz do sukcesu! Nie tylko w bukmacherce!
5 kwietniachłopaki kiedy gra JUve z Napoli drugi mecz w copa italia?
To bezsensu. To igranie z ogniem. To tak jakbym postanowił rzucić bukmacherkę i juz decyzja o tym zapadła, ale jeszcze ten ostatni raz zagram all in: jesli wygram to jednak nie rzucę tego, a jesli przegram, to tylko się utwierdzę w przekonaniu, ze dobrze robie rzucając to gowno :grin:Przecież dopisał specjalnie "ostatnia nadzieja tenisa" ????
MiękkoDolgopolov set @ 1,70
Mocniej ????
6:4... Cilic Parodia...i taki ktos wygral Us Open...Tie break w meczu Dolgopolova @ 3 Bet365. Za stala stawke.
Tie break czyli over 12.5 gema w drugim secie oczywiscie
przy 1 wpadce musisz potem miec duzo plusow zeby wyjsc na swoje :zoltakartka:moj ziomek mowi mi , że od jutra wplaca 1000 zl i gra np. dziennie tylko dwa kupony z kursem 1,1 i max z 3 mecze na kuponie z max kursem 1,03-1,05 . Mowi , ze tak bedzie dziennie wygrywal 200 zl , bo stawiajac 1000 na kazdy kupon to wychodzi profit 100 zl . Mowil , ze bedzie gral dodatnie handi na faworytow , under 5,5 jak bedzie 1-1 w 70 minucie itp ???? Ja mowilem mu , ze lepiej stawiac kupon z kursem ok. 2 za 200 niz ryzykowac 1000 zl , ale on mowi , ze boi sie , bo Liverpool przegral z Leicester itp . Ktos gral tak jak on mowi i byl na plusie duzym? ????
A kto to Leicester 5 liga amatorów ? Zdobyli Mistrza wiec cos grac potrafią, to co on myslal ? Zobaczy , ze kurs 1.05 nie wjedzie wkoncu , kwestia czasu, gdyby byl to pewny sposob , kazdy by tu tak gral. Granie all in takich kursow... amatorka. Ale chyba kolega zdesperowany, ciaglymi porazkami na froncie, ze sie na to decyduje, tak mi sie wydaje. Nawet jak ugra napoczatku pare stów, to bedzie mu mało i bedzie grał az i tak przegra.moj ziomek mowi mi , że od jutra wplaca 1000 zl i gra np. dziennie tylko dwa kupony z kursem 1,1 i max z 3 mecze na kuponie z max kursem 1,03-1,05 . Mowi , ze tak bedzie dziennie wygrywal 200 zl , bo stawiajac 1000 na kazdy kupon to wychodzi profit 100 zl . Mowil , ze bedzie gral dodatnie handi na faworytow , under 5,5 jak bedzie 1-1 w 70 minucie itp ???? Ja mowilem mu , ze lepiej stawiac kupon z kursem ok. 2 za 200 niz ryzykowac 1000 zl , ale on mowi , ze boi sie , bo Liverpool przegral z Leicester itp . Ktos gral tak jak on mowi i byl na plusie duzym? ????