>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Kolego Valentajn, czemuż to nie rozliczasz Pan kuponów, które tutaj podajesz?
O których to typach panie 5567 mówisz ???? ? Jeżeli chodzi o typy które podaje w nocy, to fakt, zdarza się że nie rozliczam, bo mi się szukać nie chce jak wstaje o 13. Chyba że chodzi o typy w temacie, to robię to falami. Z cs-a to samo, nie zdarzyło się żebym nie rozliczył typu który podawałem w taki sposób jak przed chwilą

5567 719

5567

Użytkownik
O których to typach panie 5567 mówisz ???? ? Jeżeli chodzi o typy które podaje w nocy, to fakt, zdarza się że nie rozliczam, bo mi się szukać nie chce jak wstaje o 13. Chyba że chodzi o typy w temacie, to robię to falami.
Aha, rozumiem, to podobnie jak kolega verno. Teraz już wszystko wiem. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie!

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Aha, rozumiem, to podobnie jak kolega verno. Teraz już wszystko wiem. Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie!
Człowiek nie rozliczył 2 typów na fritza który grał o 4 w nocy i jeszcze się ktoś rzuca. Jestem ciekaw czy wszystkie swoje typy rozliczasz skrupulatnie, jeśli je w ogóle podajesz ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Tie break w meczu Dolgopolova @ 3 Bet365. Za stala stawke.
Tie break czyli over 12.5 gema w drugim secie oczywiscie

5567 719

5567

Użytkownik
Człowiek nie rozliczył 2 typów na fritza który grał o 4 w nocy i jeszcze się ktoś rzuca. Jestem ciekaw czy wszystkie swoje typy rozliczasz skrupulatnie, jeśli je w ogóle podajesz ????
Oczywiście, że rozliczam skrupulatnie. Fakt, wiele tych typów nie ma, ale to dlatego, iż jestem początkującym &quot;bukmacherem&quot; ???? i jeszcze brak mi pewności siebie. No ale to co podalem to rozliczylem, te z minusami tez ???? . Ja się nie rzucam, po prostu lubię ład i porządek. Jeszcze raz pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom