perek99
Użytkownik
do interesu nie dokładał tylko słynny bankroll, bo miał dotacje od rodzicówAle ogólnie jesteś na plusie, czy raczej dokładasz do tego interesu?
do interesu nie dokładał tylko słynny bankroll, bo miał dotacje od rodzicówAle ogólnie jesteś na plusie, czy raczej dokładasz do tego interesu?
Źle sformuowałeś pytanie. Na tym forum powinno ono brzmieć tak: Ogólnie jesteś na dużym plusie, czy tylko na lekkim?Ale ogólnie jesteś na plusie, czy raczej dokładasz do tego interesu?
Dzięki kolego, nie mogłem oglądać i dlatego miałem trochę w portkachNIe zamykaj. Przełączyłem 5 minut temu i cisną aż miło. Już powinno być z 2:0.
Czy my się nie znamy z innego forum? Kojarzysz :grin:wygrywanie nie jest trudne wystarczy wiedzieć kiedy przystopować ????
Widze ze Tobie tez rodzice dali :razz:do interesu nie dokładał tylko słynny bankroll, bo miał dotacje od rodziców
nie ma szans, GSW to bierze..widzi mi sie wynik 118:102 cos w ten desenCzy Wizards ma szanse z GSW dziś?
dlaczego? a po drugie nic mi rodzice nie dająWidze ze Tobie tez rodzice dali
jak ty mnie kojarzysz to pewnie tak ja nie zmieniam nicku a siedzę w tym już trochę ^^Czy my się nie znamy z innego forum? Kojarzysz :grin:
wróciłem, bo jestem wojownikiem ????Bo wrocileś
????????wróciłem, bo jestem wojownikiem ????
co tak dużo na GSW ?nie ma szans, GSW to bierze..widzi mi sie wynik 118:102 cos w ten desen
Kolego Valentajn, czemuż to nie rozliczasz Pan kuponów, które tutaj podajesz? Jako mod powinieneś Pan świecić przykładem.CS:GO na noc
Rozgrywki: Kwalifikacje do ECS
Mecz: Renegades-Splyce
Godzina: 2:00
Typ:
Renegades wygra 3-drogowo @1.72 8/10
Renegades 1 mapa @1.33 7/10
Renegades 1 mapa -4.5 rund @1.90 4/10
Renegades 2 mapa @1.33 7/10
Renegades 2 mapa -4.5 rund @1.90 4/10
Analiza: https://forum.bukmacherskie.com/f529/counter-strike-global-offensive-temat-ogolny-126751-17.html#post6333923
Police in Action! ????Kolego Valentajn, czemuż to nie rozliczasz Pan kuponów, które tutaj podajesz?