Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
No ja mam nadzieję, że za rok będą 4 dość silne drużny w europejskich pucharach i coś pokażemy.
Legia, Lech, Lechia i Jaga. Bez żadnych przypadkowych jednosezonowych wybryków ala Piast, czy Craxa.
Witam, to co jedziemy zaraz z csem, poczekamy na mapy tylko.
Jak dla mnie nie ma żadnego value, VP banuje cache i mają łatwe 2:0. Jednakże na 2:0 jest tylko @2.10. Ja czekam do live jak Virtusi będą coś przegrywać to wtedy wrzucę.
Jak dla mnie nie ma żadnego value, VP banuje cache i mają łatwe 2:0. Jednakże na 2:0 jest tylko @2.10. Ja czekam do live jak Virtusi będą coś przegrywać to wtedy wrzucę.
Pytanie do znawców Esport-u O co chodzi w tym DOTA? Wygrywa ten kto w danej rundzie więcej przeciwników zabije czy kto ma więcej zamków i większa wartość?
Drugiej mapy CLG na razie nie gram, draft w miarę równy. Większe szanse daję Immortals, ale tam gra Pobelter który mega lami i może to solo przegrać ????
Niby to ich najlepsza mapa ale VP swego czasu Miraża też nieźle ogarniało, do tego myszy nigdy nie wygrały z nimi żadnego meczu na lanie. Jak dla mnie każda mapa prócz cache i d2 ląduje na korzyść VP. Wystarczy jeden gorszy występ Niko i całe Mouz jedzie do domu.
Mieliście kiedyś coś takiego? ????
Postawiłem trebla z CSa i jak zwykle przed startem można zamknąć jakby się coś odwidziało, w tym przypadku z 5% stratą (nie wiem czy zawsze jest tyle samo). North +1.5 mapy weszło a stawka zamknięcia spadła do -17% ???? ???? ????