761 q7dwa9 Użytkownik Luty 18, 2017 #8081 Ciekawostka. Zobaczcie sobie wynik live meczu koszykówki kobiet : L.M. Monsenor Romero - Moons Myślałem, że taki wynik w koszykówce jest niemożliwy ???? Kliknij aby rozwinąć... Widzę że już to dużo osób wypatrzyło heh, a miałem wkleić wynik pod koniec meczu heh ????
Ciekawostka. Zobaczcie sobie wynik live meczu koszykówki kobiet : L.M. Monsenor Romero - Moons Myślałem, że taki wynik w koszykówce jest niemożliwy ???? Kliknij aby rozwinąć... Widzę że już to dużo osób wypatrzyło heh, a miałem wkleić wynik pod koniec meczu heh ????
6K cuadrado12 Użytkownik Luty 18, 2017 #8088 Nie wiem jak North chce wygrać inferno nie kontrolując środka po stronie CT ???? Przecież tak nie można grać. Oni nawet tego środka nie patrzą, Gambit wchodzi jak do siebie. Lecą dwa smoke'i i mają czystego BS'a. North nie potrafi bronić.
Nie wiem jak North chce wygrać inferno nie kontrolując środka po stronie CT ???? Przecież tak nie można grać. Oni nawet tego środka nie patrzą, Gambit wchodzi jak do siebie. Lecą dwa smoke'i i mają czystego BS'a. North nie potrafi bronić.
796 uefowillcox Użytkownik Luty 18, 2017 #8089 Widzę że już to dużo osób wypatrzyło heh, a miałem wkleić wynik pod koniec meczu heh ???? Kliknij aby rozwinąć... Może i przegrana, ale ważne, że handi +107,5 siedzi
Widzę że już to dużo osób wypatrzyło heh, a miałem wkleić wynik pod koniec meczu heh ???? Kliknij aby rozwinąć... Może i przegrana, ale ważne, że handi +107,5 siedzi
33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Luty 18, 2017 #8090 Widzę że już to dużo osób wypatrzyło heh, a miałem wkleić wynik pod koniec meczu heh Kliknij aby rozwinąć... To uczucie, kiedy w końcu w IV kwarcie trafiasz do kosza. Honorowe trafienie, ciekawe w jakich okolicznościach xD Może i przegrana, ale ważne, że handi +107,5 siedzi Kliknij aby rozwinąć... BTS mi siadł jak w masło.
Widzę że już to dużo osób wypatrzyło heh, a miałem wkleić wynik pod koniec meczu heh Kliknij aby rozwinąć... To uczucie, kiedy w końcu w IV kwarcie trafiasz do kosza. Honorowe trafienie, ciekawe w jakich okolicznościach xD Może i przegrana, ale ważne, że handi +107,5 siedzi Kliknij aby rozwinąć... BTS mi siadł jak w masło.
796 uefowillcox Użytkownik Luty 18, 2017 #8091 BTS mi siadł jak w masło. Kliknij aby rozwinąć... Mistrz ????
580 arces1992 Użytkownik Luty 18, 2017 #8093 CLG wygra 1 mapę @1.83 Bet365 Dignitas wygra 1 mapę @1.83 Bet365 Kliknij aby rozwinąć... CLG zamknięte
CLG wygra 1 mapę @1.83 Bet365 Dignitas wygra 1 mapę @1.83 Bet365 Kliknij aby rozwinąć... CLG zamknięte
27,8K prezes96 Użytkownik Luty 18, 2017 #8094 A stream był? Nigdy czegoś takiego nie widziałem Kliknij aby rozwinąć... No właśnie nie było, ani na całorocznym, ani nigdzie w internetach nie znalazłem
A stream był? Nigdy czegoś takiego nie widziałem Kliknij aby rozwinąć... No właśnie nie było, ani na całorocznym, ani nigdzie w internetach nie znalazłem
254 kuckisan Użytkownik Luty 18, 2017 #8095 Nikishori 1.9 Kliknij aby rozwinąć... Wystarczyło poczekać2min aby kurs skoczył do 2.75 Nie wygląda to dobrze, ale liczę, że się weźmie w garść
Nikishori 1.9 Kliknij aby rozwinąć... Wystarczyło poczekać2min aby kurs skoczył do 2.75 Nie wygląda to dobrze, ale liczę, że się weźmie w garść
1,1K artorrotorro Użytkownik Luty 18, 2017 #8098 Ajjj, szkoda Gambit, że bo takim powrocie nie wygrali tej mapy
60,4K Grac45 Forum VIP Luty 18, 2017 #8100 No właśnie nie było, ani na całorocznym, ani nigdzie w internetach nie znalazłem Kliknij aby rozwinąć... Chociaż foto tej drużyny, zaraz się okaże że tam po metr czterdzieści mają :grin:
No właśnie nie było, ani na całorocznym, ani nigdzie w internetach nie znalazłem Kliknij aby rozwinąć... Chociaż foto tej drużyny, zaraz się okaże że tam po metr czterdzieści mają :grin: